Esrakaya Alparslaninannesi Bende de gecen oldu hamileyim belki diye stresden adetim 5 gün gecikti cok strese girdiysen ondandir ve evet aşıdan sonra da hic gelmeyebilirde 1 ay. cok fazla kişi tanıyorum bi ay adeti gelmeyenin aşıdan sonra
roseriary Alparslaninannesi aşıdan sonra bende de 1 hafta kadar regl gecikmesi olmuştu. Sizinki de o yüzdendir hemen endişelenmeyin derim.
Alparslaninannesi Melekss 15 aylık bir bebeğim var. Açıkçası hiç hazır değilim. Her ay bu korkuyu yaşıyorum prezervatif+geri çekilme olduğu halde.
Me-likeeeeeeee Alparslaninannesi emziriyor musunux? Ben emziriyorum bu ay 12 gün gec oldum. Emzirmekte gecikme yapiyor
Alparslaninannesi Me-likeeeeeeee Evet emziriyorum. Ama adetim çok düzenlidir günü gününe gelirdi. Bugünde gelmeyince işkilleniyorum inşallah aşı kaynaklıdır
Yasak_elma Alparslaninannesi bende aşı oldum. 1 ay oldu aşı olalı ama hala adet olmadım.Aşıdan olduğunu düsünüyorum
Yasak_elma Alparslaninannesi kork canım pozitif düşün iyi düşün iyi olsun.Stres yaparsan süresi dahada uzar.Eşinle ikiniz eminseniz kendinden rahat ol olursun bikaç güne
Alparslaninannesi Yasak_elma Haklısın canım doğru söylüyorsun. Zaten ayda 1 kere anca oluyor. Son olana da hiç ihtimal vermiyorum anlattığım gibi yukarıda hayırlısı artık ya
eternallove Alparslaninannesi aşı bende iki hafta gecikme yaptı hamileyim diye kaç kere test yaptım kan verdim aşıdandır o🙂
Alparslaninannesi eternallove Ayyy valla inşallah benimde öyledir canım.Şuan varta stresten ne hale döndüm. Siz neyle korunuyorsunuz peki ☺️