Selam formun güzellikleri 😇 aranızda kuaför var mı ? Yada evde keratin bakımı yapan var mı saçına ne önerirsiniz fiyatlar uçmuş malum 🤦‍♀️

Anilla tam olarak nasıl bir işlem yapıyorsunuz peki sırasıyla yazabilir misiniz rica etsem

Lati_lokum0 bende bio gold keratin almistim trendyoldan fiyati da aşırı uygundu valla süper birsey sacini tuzsuz samsuan ile yika ilaci sür fonle kurut sonra düzleştir. Isterden iki gun beklet bende akşamına yıkamıştım ama cok iyi olmustu saclarim

Lati_lokum0 canim ben alirken fiyatı cok uygundu 30 tl falan. Büyük kutu geliyor zaten cok az kullaniyorsun. Cok islatma yani fazla ilac kullanma kururken sıkıntı oluyor youtubeden bu markayı kullananlari izlemistim. Kuaförün yaptığından daha da iyi oluyo evde yaptigin sürekli düzlestir. Isı verdikçe ilac aktiflesiyor

Lavinyaa ay canım bu keratin ile illa düzleştirmek gerekiyor mu ya anlamadım orasını ben

Lavinyaa kokusu dayanılmaz fln yazmışlar yorumlara hassas tenim ve gözlerim kararsız kaldım öyle mi gerçekten cnm

Lati_lokum0 ben cift maske kullandım ve balkon kapisinda yaptim canim biraz elini cabuk tutarsan sıkıntı yok. Bir de sacindan bir cm asagidan basla koklerine gelmesin

PiTi evet ilaci sürüp kurutuyorsun canim. Sonra da düzleştir en yüksek ısıda. Hatta yikamazsan arada düzleştir daha iyi oluyo 2 üç saat sonra falan

• PiTi bunu yanıtladı.

Arkadaşlar arkadaş keratin bakım yazmış ben eğer doğru anladıysam keratin ve keratin bakım farklı
              Keratin 6 ay düzlük verir ve sizin dediğiniz işlemlerle ilaçla yapılıyor ben 4 sene önce yapmıştım mükemmel olmuştu 🌸
              Keratin bakım ise yıpranmış saçın onarımı için sağlıklı dolu görünmesi için yapılan uygulama ve bi düzlük vermiyor ben 5 ay önce yaptırdım ombre sonrası saçlarım çok güzel yumuşamıştı parlamıştı 😌

PiTi evet canim bio keratin golddu benim aldığım resim atamadim simdi. 700 ml şişede. Sacima krem bile kullanmamistim o kadar yumuşaktı ki. Sürekli çocukların şampuanı ile yikadim sacimi yetiyordu. Dustan sonra fönle kurut baya bildiğin doğal düz sac

• PiTi bunu yanıtladı.
                • PiTi bunu beğendi.

Nazen aynen keratin bakim düz olmasi icin degil. Ben keratin yapmistim ama saçlarıma iyi geldi dökülmesi azaldi yumuşamıştı bile. Krem kullanmiyordum

Lavinyaa bende evde yaptığımda bio diye başlayan bir markanın keratinini yapmıştım gerçekten çok iyi olmuştu saçım daha sonra kuaförde yaptırdım evdeki gibi olmadı 😄şuan zaten bakımından ziyade normal keratin yapamıyorum saçlarımı siyahtan açtırdım ombre

Lati_lokum0 ben en son bio nun orjinalini alip yaptim biraz pahali ürün öncelikle açık alanda uygulamalısın. Sacini tuzsuz şampuanla yika. Nemli kalmayacak sekilde kurut. Ilaci firca yardimiyla sür tarayarak. Cok fazla sürme ilaci saçlarina yedirmen yeterli tenine değdirmemeye calis 30dk sonra drakula yani genis tarakla iyice kurut. En son ince ince düzlestir ister 1 gun sora 2. Kat düzleştirmeden sora yika istersen gün içerisinde saçın soğuduktan sora yika onemli olan ince ince düzleştirmek enson sacini yikadiktan sonra saçini dağınık kurutma Kabarir yine. Yukaridan asagi dogru kuafor fönüyle kurut tarayarak kuruturasan daha da etkili olur

Lavinyaa yok canım zarar vermiyor ama benim saçım çok yoruldu siyahtan dönünce kaç kere işlem oldu ondan kuaförüm yapmamamı söyledi çünkü oda bi ilaç ve ısı veriliyor daha fazla zarar görmesin diye sadece keratin bakım yaptırdım 1 sene sonra kerarinimi yapacam inşallah