Selam formun güzellikleri 😇 aranızda kuaför var mı ? Yada evde keratin bakımı yapan var mı saçına ne önerirsiniz fiyatlar uçmuş malum 🤦♀️
Keratin bakım
- Düzenlendi
Lati_lokum0 Ben evde yaptım gayet kolay aslında sadece kokusu ağır biraz 😀 marka olarak da 3 defadır yaptığım kuaförümün de kullandığı bu var
https://ty.gl/d7r23ttt4b
Anilla hemen bakıyorum 😍😍 çok tsk ederim
Anilla tam olarak nasıl bir işlem yapıyorsunuz peki sırasıyla yazabilir misiniz rica etsem
Lati_lokum0 rica ederim 😍😍
Lati_lokum0 bende bio gold keratin almistim trendyoldan fiyati da aşırı uygundu valla süper birsey sacini tuzsuz samsuan ile yika ilaci sür fonle kurut sonra düzleştir. Isterden iki gun beklet bende akşamına yıkamıştım ama cok iyi olmustu saclarim
Lavinyaa Evet bu markayı da gördüm sanırım bunu alıp yapıcam
Lati_lokum0 canim ben alirken fiyatı cok uygundu 30 tl falan. Büyük kutu geliyor zaten cok az kullaniyorsun. Cok islatma yani fazla ilac kullanma kururken sıkıntı oluyor youtubeden bu markayı kullananlari izlemistim. Kuaförün yaptığından daha da iyi oluyo evde yaptigin sürekli düzlestir. Isı verdikçe ilac aktiflesiyor
Lavinyaa kokusu dayanılmaz fln yazmışlar yorumlara hassas tenim ve gözlerim kararsız kaldım öyle mi gerçekten cnm
Lati_lokum0 ben cift maske kullandım ve balkon kapisinda yaptim canim biraz elini cabuk tutarsan sıkıntı yok. Bir de sacindan bir cm asagidan basla koklerine gelmesin
Arkadaşlar arkadaş keratin bakım yazmış ben eğer doğru anladıysam keratin ve keratin bakım farklı
Keratin 6 ay düzlük verir ve sizin dediğiniz işlemlerle ilaçla yapılıyor ben 4 sene önce yapmıştım mükemmel olmuştu 🌸
Keratin bakım ise yıpranmış saçın onarımı için sağlıklı dolu görünmesi için yapılan uygulama ve bi düzlük vermiyor ben 5 ay önce yaptırdım ombre sonrası saçlarım çok güzel yumuşamıştı parlamıştı 😌
Lati_lokum0 ben en son bio nun orjinalini alip yaptim biraz pahali ürün öncelikle açık alanda uygulamalısın. Sacini tuzsuz şampuanla yika. Nemli kalmayacak sekilde kurut. Ilaci firca yardimiyla sür tarayarak. Cok fazla sürme ilaci saçlarina yedirmen yeterli tenine değdirmemeye calis 30dk sonra drakula yani genis tarakla iyice kurut. En son ince ince düzlestir ister 1 gun sora 2. Kat düzleştirmeden sora yika istersen gün içerisinde saçın soğuduktan sora yika onemli olan ince ince düzleştirmek enson sacini yikadiktan sonra saçini dağınık kurutma Kabarir yine. Yukaridan asagi dogru kuafor fönüyle kurut tarayarak kuruturasan daha da etkili olur