Selam kızlar nasılsınız trendyol hangi ülkelere sipariş göndere biliyor Sadece türkiyeyemi ?

Polyannacilik ya aşırı güzel şeyler varmış türkiyede çok sevdim ama benim ülkeme kargo yok sanırım çok üzüldüm baya birşeyler de seçmişdim🥲

Polyannacilik bilerek yapıyorlar ya şuraya bak. Dalga geçer gibi konuşuyor insanlar ekonomik krizden intihar ediyor bu da gelmiş burda dalga geçiyor 🙄

Sahra5 kendi ülkenizin para birimiyle baktığınızda uygun oluyor evet ama Türkiye’de durum çok farklı oranın şartlarını göz önünde bulundurun, siz € veya $ la alışveriş yapacak durumdasınız herkes aynı değil, biraz mantıklı cümleler kurun

Polyannacilik Allah ülkemizi bu hale getirenleri bildiği gibi yapsın ne diyelim. Düşünce özgürlüğümüz bile yok..

Biz kendi ülkemizde alışveriş yapamıyoruz başka ülkelere çalışıyoruz resmen gelmişler bizimle dalga geçiyorlar

Kuzulkurt hayır aslında ne alakası var dalga geçmekle sadece gerçekten çok güzel ürünler var çok sevdiğim için öyle demiştim ama siz yanlış anlamışsınız hepiniz hemde ama ben sizinle dalga geçmiyorum benim trendyolda iki dakkada bulduğum elbiseyi ben burda haftalarca arasam bulamıyorum bana göre de bu ülkenin parası pahalı napim

ketenprenses ne alakası var dalga geçmekle gerçketen iyi niyetle okusaydınız gözel birşey söylemiştim çünki bu ülkede öyle güzel ürünler yok sizin ki gibi

arman ben kurduğum cümlelein gayet mantığındayım
            Sadece fiyatları karşılaştırdıöımda bana daha ucuz geldi nasıl ki siz türkiyede her şeyi paha görüyorsunuz ben de burda öyle çünki her şey pahalı ama orda ki ürünlüri ve fiyatı karşılaşdırğımda bana göre uygun geldi

Sahra5 ve baya da ucuzmuş bu arada onu da söyleyim çok şansılısınız 😍😍😍 bunu yazan sizsiniz, şanslı olan tr de yaşayan insanlar mı yoksa burda kazanıp orda harcayan bizler mi ( artık bu ne kadar şanssa) ben de Almanya dayım ve şans artık hiç bir ülke de değil.

Sahra5 Bulduğun ürünle ilgili konuşmadın, kurduğun cümle tam olarak şu “orda her şey ucuz, çok şanslısınız” bu devirde kimsesinin haber izlemediğini düşünmüyorum, çünkü izlemesen bile sosyal medyada karşına çıkıyor, ekonomik krizin farkındasındır ama dalga geçer gibi konuşuyorsun. Aynen canım Türkiye cennet..