Selam kızlar nasılsınız trendyol hangi ülkelere sipariş göndere biliyor Sadece türkiyeyemi ?
Trendyol
Bilgim yok canm üstte kalsın
Polyannacilik ya aşırı güzel şeyler varmış türkiyede çok sevdim ama benim ülkeme kargo yok sanırım çok üzüldüm baya birşeyler de seçmişdim🥲
Polyannacilik ve baya da ucuzmuş bu arada onu da söyleyim çok şansılısınız 😍😍😍
Sahra5 Evet senin ülkendeki paraya göre sen baya şanslısın , biz alışveriş yapmayı bıraktık cunku
- Düzenlendi
Kuzulkurt Bu millet gerçekten körmü , kasten mi yapıyor anlamak mümkün değil 😶
Polyannacilik bilerek yapıyorlar ya şuraya bak. Dalga geçer gibi konuşuyor insanlar ekonomik krizden intihar ediyor bu da gelmiş burda dalga geçiyor 🙄
Kuzulkurt yazık kendi ülkemizde ne hale geldik , dış ülkelerin hizmetkarligini yapıyoruz resmen
Polyannacilik Allah ülkemizi bu hale getirenleri bildiği gibi yapsın ne diyelim. Düşünce özgürlüğümüz bile yok..
Biz kendi ülkemizde alışveriş yapamıyoruz başka ülkelere çalışıyoruz resmen gelmişler bizimle dalga geçiyorlar
Kuzulkurt hayır aslında ne alakası var dalga geçmekle sadece gerçekten çok güzel ürünler var çok sevdiğim için öyle demiştim ama siz yanlış anlamışsınız hepiniz hemde ama ben sizinle dalga geçmiyorum benim trendyolda iki dakkada bulduğum elbiseyi ben burda haftalarca arasam bulamıyorum bana göre de bu ülkenin parası pahalı napim
ketenprenses ne alakası var dalga geçmekle gerçketen iyi niyetle okusaydınız gözel birşey söylemiştim çünki bu ülkede öyle güzel ürünler yok sizin ki gibi
Sahra5 Bulduğun ürünle ilgili konuşmadın, kurduğun cümle tam olarak şu “orda her şey ucuz, çok şanslısınız” bu devirde kimsesinin haber izlemediğini düşünmüyorum, çünkü izlemesen bile sosyal medyada karşına çıkıyor, ekonomik krizin farkındasındır ama dalga geçer gibi konuşuyorsun. Aynen canım Türkiye cennet..