Polyannacilik bilerek yapıyorlar ya şuraya bak. Dalga geçer gibi konuşuyor insanlar ekonomik krizden intihar ediyor bu da gelmiş burda dalga geçiyor 🙄

Sahra5 kendi ülkenizin para birimiyle baktığınızda uygun oluyor evet ama Türkiye’de durum çok farklı oranın şartlarını göz önünde bulundurun, siz € veya $ la alışveriş yapacak durumdasınız herkes aynı değil, biraz mantıklı cümleler kurun

Polyannacilik Allah ülkemizi bu hale getirenleri bildiği gibi yapsın ne diyelim. Düşünce özgürlüğümüz bile yok..

Biz kendi ülkemizde alışveriş yapamıyoruz başka ülkelere çalışıyoruz resmen gelmişler bizimle dalga geçiyorlar

Kuzulkurt hayır aslında ne alakası var dalga geçmekle sadece gerçekten çok güzel ürünler var çok sevdiğim için öyle demiştim ama siz yanlış anlamışsınız hepiniz hemde ama ben sizinle dalga geçmiyorum benim trendyolda iki dakkada bulduğum elbiseyi ben burda haftalarca arasam bulamıyorum bana göre de bu ülkenin parası pahalı napim

ketenprenses ne alakası var dalga geçmekle gerçketen iyi niyetle okusaydınız gözel birşey söylemiştim çünki bu ülkede öyle güzel ürünler yok sizin ki gibi

arman ben kurduğum cümlelein gayet mantığındayım
            Sadece fiyatları karşılaştırdıöımda bana daha ucuz geldi nasıl ki siz türkiyede her şeyi paha görüyorsunuz ben de burda öyle çünki her şey pahalı ama orda ki ürünlüri ve fiyatı karşılaşdırğımda bana göre uygun geldi

Sahra5 ve baya da ucuzmuş bu arada onu da söyleyim çok şansılısınız 😍😍😍 bunu yazan sizsiniz, şanslı olan tr de yaşayan insanlar mı yoksa burda kazanıp orda harcayan bizler mi ( artık bu ne kadar şanssa) ben de Almanya dayım ve şans artık hiç bir ülke de değil.

Sahra5 Bulduğun ürünle ilgili konuşmadın, kurduğun cümle tam olarak şu “orda her şey ucuz, çok şanslısınız” bu devirde kimsesinin haber izlemediğini düşünmüyorum, çünkü izlemesen bile sosyal medyada karşına çıkıyor, ekonomik krizin farkındasındır ama dalga geçer gibi konuşuyorsun. Aynen canım Türkiye cennet..

arman

Kuzulkurt

Bakın gerçekten her hangi tartışma yaşamak istemiuorum bu postun amacı bir tatrışma yaratmak ve ya dalga geçmek falan değildi siz öyle algıladığınız ben çok güzel şeyler var ve çok ucuz dedim demekki benim yaşadığım ülkede türkeyeden daha çok pahalı dimi onun için öyle dedim karşılaşdırdığlmda türkiyedeki ürünler bana görü ucuz geldi çünki burda sizin o pahalı dediğinizden bile pahalı anlata biliyormuyum belkide benim ülkemin parasını türk parası ile karşılaşdırdığımızda size de benim ülkemin ürünleri ucuz gelecek bilemeyiz
                  Bakın ben dolar yada euro falan kullanmıyorum sadece aradakı farkı göstermek için bahsedicem onun için de artı lince gerek yok
                  Mesela ben burda dolar üzerinden hesaplasak 20 dolara aldığım bir elbiseyi ben türkiyede 10 dolara ve ya 15 dolara buldum ve bu bana ucuz geldi haa haber ve sosyal medya konusuna da deyineyim haber izlemiyorum sosyal medya da kullanmıyorum
                  O yüzden ordaki krizi falan bilmiyorum gerçekten hatta birisi düşünce özgürlüğümz yok yazmış sanırım ben burda rahatca kendi düşüncemi belirtdim kimsenin de düşünce özgürlüğünü kısıtlmadım
                  Ben türkiyeyi çok seviyorum insanlarını da seviyorum ama bu kadar liç ve küfüre gerek yok
                  İyi geceler

Sahra5 ben genelde Ali expresten ve sheinden alışveriş yapıyorum o sayfalara bakmanızı öneririm daha güzel şeyler var

Sekssbuyucusuu aliexpresten pek güvenemiuorum ama yorumunuzu gördüm bu gün shein yükledim gerçekden orda da güzel şeyler varmış teşelkür ederim

shein güvenilir mi acaba ne zaman gelir sipariş versek mesela

ketenprenses aslında orda geleceği tarih yazıyo
                        Bence güvenlir yotube de takip etdiğim bir kanal var hep ordan alış veriş yapıp tanıtıyor sadece ben dikkat etmemişdim hiç ama aldıklarının güzel olduğunu söylüyor hep

Sekssbuyucusuu evet gerçekten öyle ben aliexpresten çok sipariş vermişdim ama asla elbise falan almam güvenemiyorum nedense 😃 ama aldıklarım genelde çok küçük geliyor fotorağta bütük ama gerçekte küçük oluyor 🥲