Eveeet sevgili yanık kardeşlerim
Şuraya ben de yazdım ya kimbilir daha neler görcez..
inşallah başıma bişey gelmez de tlf verilerim ortaya çıkmaz.
Garip beyim ısrarla bana yaklaşmıyor arkadaşlar. Aslında çok güzelim bakımlıyım klişesine girmiyorum. Dünya çirkini de olsan arzulamak başka ✋🏻Adam üç beş ayda bir yüzümüze bakıyor. Baksa ben hazırım da bakmıyor işte. Sebep ne amaç ne bilmiyorum ama boktan bi ilişkim var onu çok iyi biliyorum. Burda okuduğum günde üç beş kez birlikte olanlara karşı biz kaç kişiyiz? Sayımızı bilelim

Mavilimon bence forumu ikiye ayırmak yerine iyi olan tarafa geçmek için çaba göstermek lazım bu konuları eşinle açık açık konuşup sorunun ne olduğunu paylaşabilirseniz birbirinizle ben bu sorunu çözeceğine inanıyorum 🙏😘

Mavilimon tadını ver sürekli tadını alınca bırakamıyolar bağımlı yap kendine hergün parçalasın seni😂😂

Mavilimon o zaman say baştan 😝 şu aralar düzelmiş durumda aman mazallah eskıye dönmesın de

Mavilimon düşünülecek ve uygulanması gereken başka seçenek olmadığınada dikkat edelim napalım uzaktan muska falan mı yapalım insanlar öneride bulunuyor ukala cevap veriyosunuz muhattabınız eşiniz bende size eşinizle uygun bi dille konuşun dedim ..