Nebilimne yani göremezsiniz herhalde , eğer oyun içinde sohbet ediyorsa siz de o oyuna yabancı bir isimle girmeye çalışın diycem de nasıl denk getirirsiniz bilmiyorum

Nebilimne sohbet ettiği biri varsa arkadaş olarak eklemiş olabilir oyundan online olanlar aktif gözüküyor o şekilde belki anlayabilirsiniz

Nebilimne masadaki oyun oynadigi kisilerler sohbet ediyoraa goremezsnz arkadas listesi varsa ve eklediyse o kisileri gorursunuz

Nebilimne Yani arkadaş eklememişse kimle oynadığını görmeniz yada konuştuğunu öğrenmeniz pek mümkün değil gibi. Bende 101den oynuyorum ama küçücük ekrandan nasıl konuşuyorlar hiç aklım almıyor zor yani bana göre bilemedim şimdi

Trendyol ekledıgı herkesi gördüm hepsi iş arkadaşları ben eklemedıgi biriyle sohbet ediyor mu onu merak ediyorum

Nebilimne Masaya gelmesi lazım eğer ekli değilse ordan da başka yerden eklemesi lazım eğer konuşmak istiyorlarsa ama bende çok sık oynarım hiç denk gelmedim öyle bir şeye zaten çok uzun sürmüyor oyunlar bence oynarken sizde bi yanına sokulun bakın ne yapıyor nasıl oynuyor diye. Benim kendi hesabımdan oynadığımda bi sürü arkadaşlık ekleme vs oluyordu şimdi eşimin adıyla oynuyorum bazen rahatsız edici olabiliyor dikkat etmek lazım

Trendyol canım ayarlardan sohbeti kapattım şimdi konuşabilir mi yine birileriyle