Nebilimne oynatmayın bence çünkü tv programlarına kaç kez çıktı eşim facebookta okeyden tanıştığı birine kaçtı bilmem ne diye söz dinleyen biriyse oynama de

Deleted14 çok rahatsızım ama kendisi güvenlik ve gün boyu işyerinde canı sıkılıyor oyuna sarıyor bende hak veriyorum başka napcak diyorum telefonda ama ne bilim

Nebilimne ozaman başkalarının eklenmediği oyunlar oynasın çünkü bağımlılık yapıyo böyle oyunlar bak mesela eniştem pubg hastası yemek yiyorlar falan ablam çay koyuyo gel içelim diyo ben sana ben oyun oynarken bişey getirme demiyor muyum diyip kızıyo ablama okadar bağlı yani kitleniyorlar resmen eşimde dedi bende indireyim mi diye kesinlikle hayır dedim

Nebilimne var kız niye olmasın illa Facebook’tan mı oynaması gerekiyor benim eşim bi oyun indirdi akşam gelince yazayım istersen

Nebilimne göremezsinn canım sohbet içerisinde olduğundada olmuyor sadece kimler arkadaşı onu görebilirsin canım

Nebilimne arkadaş eklediyse sadece o gözüküyor canım bende oynuyorum oyunda konuştuklarını göremezsin ama eğer çiftli oynuyorsa genelde el nasıl açar mı falan diye konuşuluyor