Slovem08 Hayat_ 7kg bir fazlada miğdenizin çok açık olucağını düşünmüyorum. Benim şuan bi 20kg vermem gerekiyor 2 haftadır özel diyetisyenle başladım diyete. Düzenli yemek ara öğün yapmak ve bol su tüketmek çok önemli birde akşam saat kaçta uyuyorsunuz ?
Hayat_ Slovem08 bekarken 20 kg verdigimde aksam 9 dedimmi uyurdum sabah 7 8 dedigimde ayaktaydim esim gece geliyor isten saat 11 bazen 12 is yogunluguna bagli ve onu bekliyorum gun icinde hic gorusemedigimiz icin bari gece goreyim diye uyumuyorum ve uyumam saat 3 u buluyor nerdeyse biliyorum cok kotu vücut yag yakimini aksam 10 ve 1 arası yapiyor diye biliyorum ama o saatlerde ayaktayim
Slovem08 Deleted14 çokta boşa para değilmiş 1haftada diyetisyen eşliğinde 1.5 kilo verdim 2. Haftam biticek yarın ve dün mesela dikkat edemedim ve bu hafta doğru düzgün leslie de yapmadım verebilecekmiyim emin değilim o yüzden.
Slovem08 Deleted14 yok kafada bitmiyor ben diyetisyenden önce kendim sürekli uğraştım 2-3 ay zaten yemek yiyen biri değilim ona rağmen veremiyordum ama şuan yiyerek veriyorum o kadar hatret ediyorum ki 😅😅 sorun yemememdeymiş
sudemsu masumkoylu hemen hemen aynı kilodayız ama ben 55 olmak istiyorum boyum da 1,68 yakın kiloda olduğumuz için hadi beraber başlayalım istesek 1 ay d veririrz bu 10-11 kiloyu
Manuka10en Hayat_ boyunuz kaç, aslında kilonuz çok değil. Ben 168 im kilom 60,gayet normal duruyorum, ne kilolu ne zayıf. Ama 57 ye düşmek istiyorum bende.
Hayat_ Manuka10en 1.66 boyum fizigim cidden iyi oyle kilolu degilim bacaklarim vs kalin da degil ustumdeki pantolon mesela maviden aldim 27 beden bol geliyor hatta ama bana en cok yakisan kilo 57 yuzume cuk diye oturuyor sanki bugun de diyetteydim gece kacamak yapmayi dusunmuyorum umarim kisa zamanda dogum gobegimden kalan son eserler de gider ya
Babybaby Hayat_ ay aynı kilodayız geçen ay çok güzel iradeli başlamıştım eve yememek için çikolata bile sokmadım hergün 1 saat spor yaptım sonra ufak bi sağlık sorunu yaşadım 2 hafta spor yapmamam gerekti bütün iradem kaçtı tekrar başladım sonra devam ettiremedim irademi bir toplasam yeniden başlayacağım ince hallerime bakıp bakıp üzülüyorum
Manuka10en Hayat_ anladım canım bende aynıyım biliyo musun en çok 57 kilo yakışıyor ama veremiyorum. 3 kilo fazlam var ama veremiyorum olmuyor. Allah fazla kilosu olanlara yardım etsin kilo vermek çok zor gerçekten. Mart başında sporla vermeyi düşünüyorum.
Hayat_ Ortasekerlikahve evet ya kışın benim motivasyonum cok duser mesela temizlik bile yapasim gelmez ama yazin o havanin guzelligi, sıcaklığı direk camlarimi açarım yorganlarimi cama sererim evimi temizlerim kendimi disari atarım ama kışın yatip abur cubur yeme havasi yaratiyor bana ya
Hayat_ Sedaa bencede vicudumda vitamin eksikligi var kizimi 2020 senesi yazinda dogum yaptim ve inanirmisin o zamandan beri hic doktora gitmedim sigortam yuzunden sigortamin baglanmasi icin kizimin vizesinin cikmasi gerekiyordu oda daha yenilerde cikti ve sigortamin baglanmasi biraz daha zaman alacak ve ben tam 19 aydir doktora gidemiyorum idrar yolu enfeksiyonu oldugumda gittim en son ama hamilelikde demir eksikligim vardi nerdeyse hic kalmamis vicudumda ve 2 aydir dilimde buyuk buyuk et parcalari cikti acısı yok ama rahatsiz ediyor galiba bunlar da vitamin eksikliginden😭😭
Sedaa Hayat_ aynen öyle canım. Hastaneye gitmene gerek yok. Aile hekiminden de kan tahlili yaptirabilirsin, hem kan hem idrar tahlili yapiyor saglik ocaklarıda.
Yorgun1anne Hayat_ triple seti kullanmanı tavsiye ederim siberianin vitamin ihtiyacını karşılayacak hemde dilindeki yaralardan kurtulusun ablam kullanıyor bir ayda 3 kilo verdi ve kendini daha dinç hissediyor
Hayat_ Esme11 ay kiz guldurdun ya😁😁 ah iste kiminin istemedigini kimisi istiyor hayat boyle degilmi zaten
Hayat_ Sedaa canim.ben turkiyede degil yurt disinda yasiyorum ve burda sigorta gerekiyor ozel gitmis olsam altindan hic kalkamam o yuzden bekliyorum