Sekssbuyucusuu Eskobar ben güzellik uzmanıyım. dış güzellik en önemli şeydir ve bakımlı olmakta çok önemlidir özellikle erkekler bakımlı bayanlardan çok hoşlanıyor önce dış güzellik sonra iç güzellik gelir.
Roselove Sekssbuyucusuu katılıyorum erkekler kesinlikle bakım seviyor hatta makyaj sevmezler ama makyajla güzel olanı bile severler yeter ki göze hitap etsin
yinehamile35 Sekssbuyucusuu bazı erkekler de önce akla aşık olur, zeki ve kültürlü kadın sever sonra dış güzelliğe bakar bir tane albenisi varsa yeter,bazı kadınlar da yeterince zeki değilse ve kültür eksikliği varsa hatta birçok eksikliğini dış görünüşe ağırlık vererek kapatmaya sadece dış görünüşle dikkat çekmeye çalışır.Ben de yetişkinlere ders veren Fransızca Öğretmeniyim.Eşim ise öğrencimdi.Kurs vermeye başladığım ilk günden itibaren eşimin öncelikle bu dili konuşabilmeme aşık olduğunu daha sonra da beni çekici bulmaya başladığını ve fiziksel taraflarıma dikkat ettiğini öğrendim.Ki açık giyinen ya da çok makyaj yapan biri olmadığım halde dikkatini çeken en çok derste sadece Fransızca telaffuzummuş,sonra gözlerim ve dudaklarım bir de doğallığım.İşte evleneceğim kadın demiş ve 4 ay içinde evlendik.Yani dış görünüş öncelik olmadı bizde.
Uykulupingue Sekssbuyucusuu bacım senden tavsiyeler almak istiyorum yazıların hoşuma gidiyor eşinle olan ilişkinde maşallah 🧿 size
Sekssbuyucusuu Roselove evet erkekler önce dış güzelliğe bakıyor canım dışını beğenirse öyle içini merak ediyor içini de öyle beğeniyor ben mesela çok bakımlıyımdır süs püs çok severim hatta süsleneceğim diye ev işi bile yapmam eşim derki ev işi önemli değil bakımlı olman güzel olman seksi olman çok hoşuma gidiyor benim için önemli olan bunlar diyo düşün yani 🌺🌺😍
Sexy_lady _Vega bulan öyle bir buluyor ki 😂 ama haklısın bu dünyaya bizim gibi safozlarda lazım 😂 😂 😂 😂
Fatma3880 Roselove bir bebeğimiz var ve her gün ilişki olur bizde de benim eşim de çok istekli bende çok istekliyim ama işten gelir bebiş uyuyorsa atılır üstüme hoşuma gitmiyor değil yani 🙈🙈🙈
Roselove Fatma3880 aslında benim de hoşuma gidiyor ama yoruluyorum bazen ya , isteksiz olsa kafaya takardım ama kesin
Paramedika Roselove üff aynen al benımkıde oyle amaa 2 yıllık evliyiz hala utanıyorumm ona yaklaşmaya bnde bi tuhafım bazen istiyorum amaa yanına gidip cilve yapamıyorum☹️ İçimden diyorum o senin kocann biraz ona işve cilve yap amaaa yoook nerdeee
Fatgi_ Roselove zaten sürekli o tetikte olduğu için sana fırsat kalmıyor demi.. aynı sorun bende de var malesef ki adam sürekli tetikte dolaştığı için özlemeye vakit kalmıyor. Ben valla 8 yıldır çözemedim o işi. Çocuk olunca az düzelir belki biraz bana fırsat kalır dedim gene değişen birşey olmadı. Eşlerimiz yatışmadıkça biz hep bu gözle görülecez bence 🙈
ZRaporu yinehamile35 fransızca çok seksi bir dil ya 😋 fransız filmlerini izlemeyi çok severim. Konuşmayı da çok isterdim 🥲
biroglanannesi yinehamile35 Zeki olup ta çokta güzel olan kadınlar var , ne alaka dışı güzel olan insan eksik mi oluyor tabiki de hayır çok yanlış konuşuyorsunuz bir Fransz öğretmenine hiç yakıştıramadım 😂. Erkeklerin geneli dış güzelliğe önem veriyor kim ne derse desin bu nettir
Hayatbitmis yinehamile35 sizi happy kidsten tanıyorum sizinde cinsel sorunlarınızin olduğu postları hatırlıyorum
yinehamile35 ZRaporu 👍🏻☺️ Gerçekten de aşık olunacak bir dil,hem Fransız filmlerine hem de aktris ve aktörlerine hayranımdır,Audrey Tautou favorim😍
ZRaporu yinehamile35 benim de klasik olacak belki ama Audrey Hepburn 😍 bir de Edith Piaf’ın sesi der orada dururum 😍 Amelie filmini çok keyifle izlemiştim Audrey Tautou’nun ✨
yinehamile35 biroglanannesi evet tabii ki zeki olup dışı güzel olan çok var ama ben ilk başta dış güzelliğimle dikkat çekmeye çalışan biri hiç olmadım ama dediğim gibi bazı erkekler de önce zeki olunmasına bakabiliyor konuştukça aşık olanlar var ve önce dış güzellikle dikkat çekmeye çalışan eksiklerini kapatmaya çalışan kadın da çok.Genellemeler de her zaman hata içerir.Bu erkeklerde de geçerli.Her erkek önce dış güzellik demez yani kişiden kişiye değişir.Bakış açısına bağlı,beklentiye bağlı.Zaten dış güzelliğe kanan erkekler de var.Zekilik çok başka bir şey,ister yakıştırın ister yakıştırmayın çok da önemli değil ama böyle de bir gerçek var,bilin diye yazdım.
Sedaa Uykulupingue hic birsey kız 😂 cok az yer eşim, formunu korur, 😂😂 tatlıyla hic arası yok, hatta şeker sucugu, fındık fıstık yedirir bana kendisi, istekli ol azıcık diye 😂😂 bende sen ye diyorum, ben yersem kaçacak yer ararsın diyor 😂😂😂