1lolita benim bebeğimde süt ve çoklu gıda alerjisi var 2. Ayından beri üzüm pekmezi veriyorum özel alerjik maması var ona katıyorum yoksa kokusundan içemiyor tadı çok kötü mamanın doktor dedi pekmez koyabilirsin diye şuan 4 aylık önce çay kaşığı ile dene canım bi tepki vermezse ver alerji önemli neler neler çektik biz oğlum 20 güne yakın isal oldu hastanelerde yattık aman dikkat et iyi bi doktora git sağlıkocağına güvenmiyorum
Pekmez bebeğe kaç ayında verilir
Etipetito kaç haftalık doğdular
Minimimi ya geçmiş olsun bizde kullandık o mamadan 😭çok üzülüyordum içip sonra kusuyordu midesi almıyordu yavrumun ama 2 ay sonra doktor değişti mamasını yine aynı markanın alerji için olanı ama daha az gibi bisi çok zor bi durum ne vereceğimi ne yedireceğimi bilmiyorum 😔muz gibi tatlı şeyleri yiyincese yanakları egzama oluyo
- Düzenlendi
1lolita 38+5 haftalık doğdu benim minnoş😅 sizinki?
Ask_hosmus kalsiyum demir emilimi yapıyor canım aslnda karıştırmamak gerekiyormuş.
1lolita rica ederim 🌟
- Düzenlendi
bitterdelisi24 yok niye yanlış anlim şonuçta kötü bişey demedin oğlumun tükettiğiyle ilgili bilgi verdin akıl akıldan üstündür nasıl olsa, teşekkür ederim 😘😘o insanların çekememezliği diyelim
- Düzenlendi
Bal10cuk evet yeni öğrendim bende bidaha vermicem, teşekkür ederim 🌸
1lolita 39+4te 😄buda tutmasın mı şimdi
1lolita teşekkür ederim 🥰🥰🥰
Ask_hosmus ben tesekkr ederim canım benim 🌼🌼 olgun ınsanları severim ❤️😁
bitterdelisi24 bende seni severim 😂😂🌸