Erken gösteren testler varsa belki gösterir. Bende senin gibiyim duramıyorum bekleyemiyorum 3 sene oldu , halen aklımı başka bişeye veremiyorum. Rüyalarımda hep bebek görürüm ikiz erkek bebekler kız bebeği ama maalesef her adet oldugumda moralim bozulur. İnşallah olur canım hamilesindir.

Svg inşallah canım sende sıkma canını bir birimize böyle moral verirsek herşey daha iyi olur inşallah hayırlısı kısmet diyelim sağol canım inaşallah sendr en kısa zamanda hamile kalırsın 🙏🏻🤲🏻

• Svg bunu yanıtladı.
    • Svg bunu beğendi.

Lavanta sagol canım çok haklısın. Amin amin inşallah bende alabilsem haberi keşke biran önce yaşımda geçiyor. Rabbim hayırlısını versin herşeyin😊

Lavanta
      Ben adetlenmeden 3 gün önce test yaptım negatif cıktı aradan 3 gün geçti adetleneceğim gün adetlenmeyince tekrar test yaptim positiv cıktı yani demem o ki bence yapma çünkü yanlış cıkabilir canim Allah gönlüne göre versin Allah isteyen herkese versin inşallah

eminee çok teşekkür ederim bu sabah kalktım elim bi gitti geldi ama dokunmadım dedim bekleyeyim yarın yapsammı 1 gün kalıyo ama yapmamam en doğruau inan hergün her sabah evde böyleyim ya kararsız 🤯inşallah canım herkese zaman gelsede güzel haberler vere bilsem keşke size🙏🏻🤲🏻😌

Evlatlrm selam ben test yapdım bu sabah silik bir çizgi çıktı adetim yarın yada bir sonrası gün olacaktı kasıklarımda ağrılar var birde sabah kalktığımda açık kırmızı pembemsi 2 damla leke vardı adetmi olacam yoksa hamilemiyim bilrmedim resinde yükleyemiyorum bilemedim

bir ay sonra

eminee evet canım 10 haftalık hamileyim şuan rabbim isteyen herkese nasip etsin .Sorduğun için sağol allah razı olsun😊

Denizderya şöyle söyleyeyim 19 ocak son adet tarihimdi 14 15 şubat olmam gerekiyordu 28 günde bir adet oluyorum ben içime doğmuşdu kasıklarımda ağrı vardı hafif göğüs uçlarında hassasiyet birde akıntım vardı baya 14 şubat günü normal kaset test yaptım silik çıktı emin olmak için 17 şubat tekrarladım çıktı inşallah bekleyen isteyen herkese nasip olur allah gönlünüze göre versin😊🙏🏻