Ovulasyon
sudemsu ilk attiginiz fotografta 11.02 12:30 olan var ya o sekilde aynı şuan benim
sudemsu dün test yapamadim nasildi bilmiyorum ama degerlendirdik. Bu aksam degerlendirmeyip yarın akşam denesek te olur dimi. Yarın doktora da gidicem zaten ama merak ta ediyorum iste
Mavisim20 akşam sende yapsaydın ya da sabah daha da pik yapacak olabilir ama yumurtlamışsın o da pik yani bazı yumurtalar illa t çizgisini geçecek kadar olgunlaşmıyor ama o olgunlaşma da yeterli benim üç aydır maşallah güzel olgunlaşmasına rağmen tık yok mesela :( kısmet bu işler ondan bu ay akışına bıraktım kendi bilir diyorum 😀ovülasyon da pik görmeden bile kalanlar var gerçekten kısmet
sudemsu geçen gün doktor sağ tarafta sadece yumurtalar var dedi sol tarafta hic yok dedi. Bitanesi fazla buyumuş sagliksiz zaten dedi 2 tanesi iyi durumda demisti. Geçen ayda cok fazla yumurtam vardı hic biri catlayacak duruma gelmemisti.
Yarın baklm çatlamadıysa igne yapıcaktı olursa olur. Olmazsa da vardır rabbim in bir bildigi daha zmanı degil dmekki deyip beklicez olmasını artik. Sağol yardimlarin icin canm. Rabbim isteyen herkese dogru zmanda nasip etsin insallah
sudemsu insallah🤲 sağolun
Aitaj_ bende yaşadım ayni sorunu. Adetim gecikti olamiyordum. Ilac verdi bana ilac bittikten 10 gün snra adet oldum. Adet oluncada klomene başladım.
Aitaj_ bizimkide 15 aylik daha ufak ama araları az olsun birlikte buyusunler istedik hep. Daha evlenmeden önce bile esimle hep bu şekilde konusuyorduk. Ama araları açılıyor şuan 😊
Aitaj_ en hayırlı zamanda olsun inşallah 🤲