Kızlar yardım edin ya eşim işten geldi 19 :00 gibi o zamandan beri 4 defa yaptı ya bu adam beni salmıyor normlade böyle deyil beni aldatmıyor ona eminim (zaten benden başka kim bakacak ona 🤣) neyse bişi mi içtin DİYORUM yemin içiyor içmedim diyor . İçmez zaten öğrenir öyle geciktirici şeylerden fln 😭 ya bu adamı nasıl uzak tutmalıyım ya taktik verin 😭😭😭
Eşim doymuyor 😭😭😭
Migdem buoanmaya başladı ya yemin ederim seksi bu kadar seven biriyken nefret ettim ya 😭
Korse giy
Cicilibicili o ne gı
Ruzgarinannesi kız hiç mi camdaki kız izlemedin
Ruzgarinannesi hangi arada yemek yiyip ihtiyaç gideriyosunuz 🤣
Cicilibicili 🤣🤣🤣 he tamam tamam .. çelik don bile kurtarmaz 🤣🤣🤣
Ruzgarinannesi buraya yazdığına göre salmış demek ki 😂git duşunu alda uyu bacım her şey tadında güzel
Lagosiyawo sofrayı kaldırdığım gibi yaptı MK ya 😭. Sonra çay içtik kaldırdık gene yaptı ayyyy anlatmiim kötü oluyorum dua edin de yatsın ya
Cicilibicili Allah seni ne etmiye 🤣🤣🤣🤣 gülüyorum sesli ya 😂😂
Ahahaha kiminin derdi gelmiyor kiminin derdi gitmiyor 😂😂😂 kocana sor bişi yiyip içtiyse söylesin sende bana söyle 😂😂😂
Ruzgarinannesi görünüşe göre o sizim MK 😂 at bacım uyku ilacı çayına çorbasına uyusun yada aa adet olmuşum ya de geçiştir
Lagosiyawo uyuyor gibi şu an
Sexy_lady 🤣🤣🤣🤣🤣 tamam
Ruzgarinannesi Ne yedi ne icti bu adam. Nedir bu motivasyonu sikayet etme hic. Günah olan var olmayan var ahahahgsgsha tadini cikart bosver Korun istedigi 1 goz Allah vermis 4 göz hala sikayet ahahagcsvxgbaba
Sexy_lady kız maşallah dıyım benımkınde düzelme var ya ıkı gün aralıklı yapmak ıstıyor ama bu seferde benım ıcımden gelmıyor oda dıyor kı sen söyle bana ısteklerını ben yorgun olduğum zaman sadece yok derım onun dışında senı mutlu ederım falan umarım böyle gıder 🙏 ve ınşallah senınkıde düzelır eğer düzelmezse bak burda bı kaç kışı bana macun, kahve, çıkolata falan önermıştı ben almadım, sen al ıstersen.
Ruzgarinannesi ben 1 e zor dayanıyorum uzun sürdüğü zaman bitsin diye bekliyorum masallah sana yaa iyi dayanmıssın cocuk yoksa belki o yüzdendir bu enerji cocuk yokken bizde 2 3 olurdu
2bebelianakurt 1 yaşında oğlum var 😂 onu kaynanama yolladım