Aynnkrdsm 😂😂😂😂 ciğerim söküldü yeterr😂😂😂
Eşim doymuyor 😭😭😭
Ruzgarinannesi e normal o zaman vakit var yorgun degil stres yok adam napsın 😂😂
mamacita bulamıyorum napım ya tam ben salıyorum, vazgeçiyorum, olmazsa olmasın aman dıyorum bu sefer o gelıyor anlamadım ondan bışey bazende düşünüyorum acaba benı mutlu edemedığının farkına vardığı ıçın mı gelıyor ben vazgecınce dıye . Bılmıyorum kı ya evlılık gerçekten zor bı muessese 😑 ayrıca kahve, çıkolata, macun falanda almadım o al dedı ama almadım çok düşünüyorsa kendı alsın ben elımden gelenı yaptım . Dahası onda …
2bebelianakurt 😂😂😂😂😂😂 dün geceyi atlattım 🤣🤣
Ruzgarinannesi konudan alakasız adanalı mısınız?
Mirinda yok Vanliyim canım ♥️
Ruzgarinannesi annemler Adanalı, onlar hep yemin içerim derdi de o yüzden sordum😊
Ruzgarinannesi tamam anladık en çok sen sikiliyosun
Yokdahanelerrr Yok daha neler 🤭😂😂
Kuzulkurt şunu anlamıyorum tamam sorunlar yazılıyor da kocası dört kere yapmış ooo ne seksi kadinmis da adam dört kere boslatmis bravo falan mi diyelim. Adam rahat bırakmış uyukluyor yazmış la niyetini olup olmadığını zaten anlarsın bu kadar da abartmaya gerek yok.
Yokdahanelerrr Haklısın canım. Her zaman derim anonim olabiliriz ama hepimiz kendimizi biliyoruz, kendimize yakışmayan şeyler yapmamalıyız 🤦♀️
Ruzgarinannesi daha ne istiyon gı benim eşim 3 ay yapmasa yanaşmaz birazda şükretmek gerek 😂
Yokdahanelerrr derken bu nasıl çirkin bı konuşma yazık ya valla
Mirinda yok Vanliyim balım. 💜🌸🌸
1232222 kız aldatıyor mu acaba ne bilim ya kafamda deli sorular 🤣🤣
Ruzgarinannesi eee yani sana nasıl bı yardımımız dokunabilir ???
Ruzgarinannesi kız aldatsa yanına yanaşmaz saçmalama
Ruzgarinannesi heee aldatıyor 4 kere seni 4 kere onu iliği kurudu adamın