Ruzgarinannesi Ne yedi ne icti bu adam. Nedir bu motivasyonu sikayet etme hic. Günah olan var olmayan var ahahahgsgsha tadini cikart bosver Korun istedigi 1 goz Allah vermis 4 göz hala sikayet ahahagcsvxgbaba

Sexy_lady kız maşallah dıyım benımkınde düzelme var ya ıkı gün aralıklı yapmak ıstıyor ama bu seferde benım ıcımden gelmıyor oda dıyor kı sen söyle bana ısteklerını ben yorgun olduğum zaman sadece yok derım onun dışında senı mutlu ederım falan umarım böyle gıder 🙏 ve ınşallah senınkıde düzelır eğer düzelmezse bak burda bı kaç kışı bana macun, kahve, çıkolata falan önermıştı ben almadım, sen al ıstersen.

Ruzgarinannesi ben 1 e zor dayanıyorum uzun sürdüğü zaman bitsin diye bekliyorum masallah sana yaa iyi dayanmıssın cocuk yoksa belki o yüzdendir bu enerji cocuk yokken bizde 2 3 olurdu

alonedark Kuzum adam demek ki cinsellik sevmiyor 2gunde bir yapmak ne😂 çözüm bul artık gına geldi bu mevzundan

mamacita bulamıyorum napım ya tam ben salıyorum, vazgeçiyorum, olmazsa olmasın aman dıyorum bu sefer o gelıyor anlamadım ondan bışey bazende düşünüyorum acaba benı mutlu edemedığının farkına vardığı ıçın mı gelıyor ben vazgecınce dıye . Bılmıyorum kı ya evlılık gerçekten zor bı muessese 😑 ayrıca kahve, çıkolata, macun falanda almadım o al dedı ama almadım çok düşünüyorsa kendı alsın ben elımden gelenı yaptım . Dahası onda …