Yokdahanelerrr Yok daha neler 🤭😂😂
Eşim doymuyor 😭😭😭
Kuzulkurt şunu anlamıyorum tamam sorunlar yazılıyor da kocası dört kere yapmış ooo ne seksi kadinmis da adam dört kere boslatmis bravo falan mi diyelim. Adam rahat bırakmış uyukluyor yazmış la niyetini olup olmadığını zaten anlarsın bu kadar da abartmaya gerek yok.
Yokdahanelerrr Haklısın canım. Her zaman derim anonim olabiliriz ama hepimiz kendimizi biliyoruz, kendimize yakışmayan şeyler yapmamalıyız 🤦♀️
Ruzgarinannesi daha ne istiyon gı benim eşim 3 ay yapmasa yanaşmaz birazda şükretmek gerek 😂
Yokdahanelerrr derken bu nasıl çirkin bı konuşma yazık ya valla
Mirinda yok Vanliyim balım. 💜🌸🌸
1232222 kız aldatıyor mu acaba ne bilim ya kafamda deli sorular 🤣🤣
Ruzgarinannesi eee yani sana nasıl bı yardımımız dokunabilir ???
Ruzgarinannesi kız aldatsa yanına yanaşmaz saçmalama
Ruzgarinannesi heee aldatıyor 4 kere seni 4 kere onu iliği kurudu adamın
Ruzgarinannesi ovundugun şeyi farklı bir dille söylemiş oldum.
Olivetticiğimi yazarken yakaladım ilk defa heycanla bekliyom 😂😂🤟
Olivetti heralde herkes kırk kere bağlama duası okursa kocasının seyi baglanir sandı. Zekası tam olarak böyle çalışıyor çünkü.
- Düzenlendi
Yokdahanelerrr Kocası gibi bi adamdan bir anda öyle bi ilgi alaka görünce o sevinçle burda post açma gereği duydu sanırım … veya hava atmak istedi neyin havasıysa onu da bilmiyorum 😂😂😂 ama öyle bi kocam olsa bir akşamda 40 kere de seks yapmak istese övünmem bunla … neyse . Uf
Yokdahanelerrr off linç etmeye geldim gülmekten edemiyorum 🤣🤣🤣🤣
Yokdahanelerrr övünmek asla değil sadece o kadar ilişki istemiyorum rahatsızdım biraz bu aralar biraz hastayım o çok istekli ama ben deyilim ve ilişki yapmaması için taktik istedim istemiyorum desem anlamıyor. Bı arakadaşimiz çok güzel anlayıp bana uyku ilacı ver dedi bunu siz yanlış bı yere çekiyorsunuz lütfen iyi anlayıp o kadar kırıcı yorumlar yapamıyn 🙏🌹