sudemsu 167-168 boy kilo 66 bende 60da çok ideal oluyorum ama olmak istediğim kilo 57 yaklaşık 10 kilom var yürüyüş de yapıyorum da beslenmeyi kasmam lazım biraz :) kilo almak isteyenlere 10kilo bağışlıyorum 😀
pina 2bebelianakurt boyum 1.68 kilo 54-55 arası gidip geliyor. 1 kızım var ikinciyede 3 aylık hamileyim kaç kilo alırım artık doğuma kadar Allah bilir:)
Elzi Deleted14 ben 54 kiloydum en son bnde 60 yada 65 olmak isterim ne yapsam da alamıyorum yüzüm yanaklarım dolgun olsun istiyorum ama malesef olmuyor boyumuz da aynı 🤣
Elzi Deleted14 yok kız ben öyle olsaydım derim bazen ama bnimde fena sayılmaz olsun alan almış artık 🤣🤣
Zeynep5404 2bebelianakurt 1.58 boyum 60.2 kilom keşke 55 düşebilsem kızım var 10 aylık ne yesem dakikasında kilo alan yapım var malesef 😔
Annafreud 2bebelianakurt boyum 1.70 kilom 68. Kendimi her halimle seviyorum♥️ Ama bacaklarımda biraz sıkılaşma olsa da mutlu olurum
typeonegative 2bebelianakurt 1.76 boyum 53 kiloyum şikayetçi değilim vücudumdan her türlü beğeniyorum 😂
Trendyol 2bebelianakurt yasiniza gore zayif degilsnz.bu yastaki herkes genelde ayni kiloda oluyor.zaten boyunuzda cok uzun degil.orantilisiniz.takinti yapmayin.
2bebelianakurt Trendyol ama hiç öyle durmuyo gögüs yok popo yok sopa yutmus gibi dümdüz karı mı olur karı dedigin az girintili cıkımtılı olur bacım 😂😂😂
Prenssannesi 2bebelianakurt 1 60 boy, kilom 75 kilomdan nefret ediyorum ve çok takıyorum ama diyette yapamıyorum