Kızlar selam ben 2 senelik evliyim vajinusmus dum bir haftaya kadar şükür yendim onu şimdi eşimle ben hemen bebek istiyoruz yani böyle şeyleri bilmediğim için bana önerebilir misiniz ne yapmamız gerekiyor hemen olmasi için (tabi önce allah bilir olursa olur olmazsa allaha bırakıyoruz) yani dicem o ki taktik verin bana şöyle yaparsanız hemen olur gibi biz eşimle denedik boşalma oldu affedersiniz yarisi içine yarisi dişina yani hepsini içime boşalmasi gerekiyor bide penisin vajinaya tamamen mi girmesi gerekiyor biz yeni oldugumuz için yarısı girdi galiba tamda bilmiyorum inanın bunları yazarken çok utandım ama yardımınıza ihtiyacim var çoğu kişi bilir sahibidir burda diye düşünüyorum

Kbr18 vücut yeteri kadarını alır geri kalanı atar tamamen hepsinin içine boşalması gerekmiyor, ayrıca adetten sonra yumurtlama günlerin takip edebilirsin, ovulasyon testleri var işini kolaylaştırır onlardan alabilirsin, gün aşırı yapmayı öneriyor doktorlarca en önemlisi çocuk yapma psikolojisiyle ilişkiye girmeyin. Allah tez vakitte güzel haberler almak nasip etsin 🙏

arman açıkçasi o psikolojiyle giriyoruz evet yanlış bu bende biliyorum ama şuan tek dileğimiz isteğimiz o çünkü iki senedir ztn bunu yenmeyi bekledik birde akışına bırakmak istemiyoruz gene de teşekkür ederim bilgiler için🙏🏻😇

arman bazı uzmanlar test yapmayın daha çok stres oluyor diyor ne kadar doğru bilmiyorum 🤷‍♀️

Deleted_1 ayy rabbim tez zaman da sana da bana da isteyen herkeze nasip etsin inşallah canm sen kenarda bekle ozmn taktikleri al 😅

Deleted_1 evet çoğu kişi söylüyor kafan dan at falan diyolar bilmiyorum atılmıyorda allah yardımcımız olsun

Kbr18 valla atılmıyor ama ben dün bi karar aldım artık salı verdim olacağı varsa olur zaten

Deleted_1 bazen yumurtlama günü olduğu anlaşılamıyor, anlayamıyoruz daha doğrusu, ovulasyon testi sizin yumurtama günlerinizin takibini gösteriyor, ve çok arkadaşta bu takiplerle gebe kalmıştır

Kbr18 çok amin hep amin bi sürüüüü amin😂🤲🏻🥰

arman benim yumurtlama günüm olunca kasık ağrısı ve çiğ yumurta akı gibi uzan akıntım oluyor ordan analıyorum 8 aydır sadece iki defa oldu ondada tutmadı nasip kısmet

Kbr18 ben Türkiye’de değilim örs nerede satılır bilmiyorum ama eczanedir mantıklı olarak ☺️

Deleted_1 Allah hepimizin yardımcısı olsun ben 6 ay denedim sonrasında kontrolde tiroitlerim yüksek çıktı bir kaç ay kadar ilaç kullandım şuan tiroitlerim normal 2 aydır deniyoruz ama bizimde kısmet ne zamansa artık