Kızlar selam ben 2 senelik evliyim vajinusmus dum bir haftaya kadar şükür yendim onu şimdi eşimle ben hemen bebek istiyoruz yani böyle şeyleri bilmediğim için bana önerebilir misiniz ne yapmamız gerekiyor hemen olmasi için (tabi önce allah bilir olursa olur olmazsa allaha bırakıyoruz) yani dicem o ki taktik verin bana şöyle yaparsanız hemen olur gibi biz eşimle denedik boşalma oldu affedersiniz yarisi içine yarisi dişina yani hepsini içime boşalmasi gerekiyor bide penisin vajinaya tamamen mi girmesi gerekiyor biz yeni oldugumuz için yarısı girdi galiba tamda bilmiyorum inanın bunları yazarken çok utandım ama yardımınıza ihtiyacim var çoğu kişi bilir sahibidir burda diye düşünüyorum
Bana fikir verir misinizzz🙏🏻
Kbr18 vücut yeteri kadarını alır geri kalanı atar tamamen hepsinin içine boşalması gerekmiyor, ayrıca adetten sonra yumurtlama günlerin takip edebilirsin, ovulasyon testleri var işini kolaylaştırır onlardan alabilirsin, gün aşırı yapmayı öneriyor doktorlarca en önemlisi çocuk yapma psikolojisiyle ilişkiye girmeyin. Allah tez vakitte güzel haberler almak nasip etsin 🙏