arman açıkçasi o psikolojiyle giriyoruz evet yanlış bu bende biliyorum ama şuan tek dileğimiz isteğimiz o çünkü iki senedir ztn bunu yenmeyi bekledik birde akışına bırakmak istemiyoruz gene de teşekkür ederim bilgiler için🙏🏻😇
Deleted_1 bazen yumurtlama günü olduğu anlaşılamıyor, anlayamıyoruz daha doğrusu, ovulasyon testi sizin yumurtama günlerinizin takibini gösteriyor, ve çok arkadaşta bu takiplerle gebe kalmıştır
arman benim yumurtlama günüm olunca kasık ağrısı ve çiğ yumurta akı gibi uzan akıntım oluyor ordan analıyorum 8 aydır sadece iki defa oldu ondada tutmadı nasip kısmet
Deleted_1 Allah hepimizin yardımcısı olsun ben 6 ay denedim sonrasında kontrolde tiroitlerim yüksek çıktı bir kaç ay kadar ilaç kullandım şuan tiroitlerim normal 2 aydır deniyoruz ama bizimde kısmet ne zamansa artık
Kbr18 Ovulasyon testi ile yumurtlama günlerini takip edebilirsin ama insan çok strese giriyor sırf çocuk için ilişkiye girince. Gün aşırı ya da iki güne bir ilişkiye girin. Nasipte varsa zaten olur.
Yükleniyor...
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.