Evet kızlar sorum başlıkta. Önce ben başlayayım. Eşim sinirlendiğinde saçma bı sekilde libidom tavan yapıyor. Sizinkiler neler ?
Libidonuzu arttıran en saçma şey neydi? 😅
Sonradangurme evet tartışınca arada tuhaf bi çekim oluyor ama yelkenler suya inmiyor 😂 kafa göz girişme isteğiyle tokuşuyorlar 🥲
Akrep sadece ben de olmuyormuş demek ki 😁 kesinlikle yelkenler suya inmiyor caktirmiyorum ben de 😂
Sonradangurme aslında libidoda değil sanırım benimki. Cinsellikten öte , tartışmasakta sarılıp uyusak diye geçiriyorum içimden temas bağımlısıyım galiba 😂
Sonradangurme eşim disardayken ona uzaktan bakınca off neyle evliymisim diyorum yanımdayken görmüyorum heralde uzaktan bakınca oluyor saçma bir şekilde 😅
Sonradangurme benım lıbıdomun artması ıçın ekstra bışeye ıhtıyacım yok bence 😆
Sonradangurme bişey diyim mi o sinirli an da sevişmeni tavsiye ediyorum harika oluyo ahahaj😂
Saripapatyaaa ahaha bu benn😂😂
Akrep hee senin ki başka o zmaan 😅
Saripapatyaaa ahaha bana da oluyor bu
alonedark ne mutlu sana o zaman canım 😁
Ask_hosmus sinirinin pik yaptigi anı kaçırmiyorum hiç sevişmek için 😅 sert seviyorum galiba
Sonradangurme sinirli olunca o zaman sende, çok sexy oldun herif de 😂😂
Saripapatyaaa 😂😂Yanlız degilmisim😂Dışarda işe giderken veya misafirlikte vs eşime bakıyorum diyorum benim kocamda yakışıklıya niye bakmasın kadınlar mis gibi herif daha nasıl olsun diyorum😍Ama yanimda kös kös otururken hiç öyle düsünmüyorum😂Neden acaba böyleyiz kız biz🤔😁
Sonradangurme ahaha sevindim sapik değilmişim 😅
Yasak_elma bilmiyorum davulun sesi uzaktan hoş gelir misali 😅
Saripapatyaaa kız bu aynı ben 😂 bimde uzaktan bakınca acaba benim dışımda ona bakınca kadınlar böyle mi düşünüyor diyip adama kızıyorum kendi kendime tribe giriyorum 🤣
Sonradangurme dışarıya çıktığımızda oluyor nedense imkansız olduğu için o an yapmamız tatlı geliyor sanırım 😅
Yasak_elma gerçekten bende öyleyim ya aşırı gülüyor eşim bana dışarı çıkınca noluyor sana diye🤣🤣
Capkinkedi ah ah o bakan kızlara dönüp dışı sizi içi beni yakar boşuna bakmayın deyin 😅