Zeynep3 bende çok korkardım ama eşim sağolsun bile isteye bu konudada destek olmadı eltim benden önce gelmiş mesela 10 senedir burada ve markete dahi gitmez tek başına halen böyle hep arkasını kaynım toplar eşimde bunları evvelden gördüğü için sana aynı muameleyi gösteren olmayacak her işini kendin halletmek zorundasın dedi. Çocuğun doktor kontrollerinde aşılarına vs hep tek başıma gitmişimdir… Çok acil hastalık durumu söz konusu olursa gelir yanımızda ama rutin şeyler için asla gelmez kendin hallet der konuşmaz bile o konu üzerine ilk zamanlar nasıl ağrıma giderdi bu yaptığı 😔 ama şimdi de düşününce iyi ki yapmış diyorum yoksa nasıl alılacaktım? Nasıl ayaklarım üzerinde duracaktım… Oğlum kindergarten e gidiyor ve çalışmak istiyorum bu yaz izin planımız da yok çalışmaya da başlarsam çok daha iyi olacağımı biliyorum bakalım hayırlısı 😘😘 sana da tavsiyem mesela evde kağıtlara yaz markette nasıl cümle kurman gerekir vs onları öğren ve uygula misal veriyorum bi ürün fotosu al eline git çalışan birine Haben Sie dieses Produkt? Bu ürün sizde var mı? Ich habe nicht gefunden. Ben bulamadım falan bunun gibi şeyler yazın çıkın öyle öyle aşarsınız kendinizi