Gece oğlum ağladı odaya gittim susturmak için. Eşim arkasını dönmüş yatıyodu. Çocuk uyuduktan sonra sarıldım aniden döndü korktu biraz da oda sarıldı ben özür diledim ağır konuştum anı tepki verdim diye . Oda özür diledi elimde değil filan dedi. şaşırdı biraz böyle çabuk sinirimin dinmesine. Çok inatçı ve sinirli bı yapım var yaa offf. Konuştuk aglastik . Sonra senelerdir ikinciyi görmeyen biz 2. Oldu. Buna sevinemedim bile demekki laflarım agirina gitmiş ki bu kadar çabaladı diye. İlk defa bu kadar sert tepki verdim . Normalde sorun etsemde çok belli etmezdim sonrasında sakince konuşurdum doktor mevzusunu açardım bu sefer heralde daha önceki senelerin birikmisligi, üstüne bide kafam dolu olunca böyle patladı demekki. Ama buraya yazmak çok iyi geldi. İçimi dökmek biraz olsun rahatladimm . Okuyucuydum, ilk postum bu oldu. Sakinleştikten sonra hayatta ne dertler var varsın tek derdim bu olsun. Seviyorum razıyım ondan. Çok şükür huzurlu güzel bi evliliğim var. Dedim . Yazmak çok iyi geldi. Burası gerçekten terapi gibi geldi kimseye anlatamazdim bunları.
Çokk teşekkür ederim hepinize hakkınızı helal edin.. gece gece başınızı agrittim💞