• Cinsellik
  • Kizlar çok kötüyüm nolur yardım edin bana bı akıl verin sinirden kafayı yicem

Telvesizkahve öncelikle başınız sağ olsun benimde eşimde erken boşalma sorunu var hatta bazen isteksizlikte ne gğzel siz boşalabilmişsiniz ama ben onu bile beceremedim neyse krem kullanıyoruz bizde 10 dk bekliyoruz etkisi sürsün diye sonra devam ediyoruz bende 2 dk için girdiğimi hatırlıyorum banyoya ama bunda eliminde suçu yokki genel anlamda erkekler bizler gibi değiller erken boşalma sorunu olan burda yazanlardan bildiğim kadarıyla çok güzel bşr üslup ile konuşsaydınız eğer daha iyi olurdu gerçekten ağır cümleler kurmuşsunuz oda farkında çözüm üretmeye çalışıyorsunuz ne güzel bazı adamlar hiçbir şekilde takılmıyor eşiniz sizi ne güzel düşünüp mutlu etmeye çalışıyor benim eşimle uzun zamandır dudakta öpüşmemiz yoktur mesela içinden gelmiyor bende zorlamıyorum birlikteliği uzun tutturmaya çalışıyoruz tam geleceği zaman hissettiğinde geri çekilip 5 10 dk bekliyoruz sonra tekrar yapıyoruz çok uzun zamandır her ilişki dört dörtlük olmaya biliyor iş stresi ev sorumluluğu ondan bizler gibi olmaya biliyorlar bence gönlünü almaya çalışın eşler arasında olur böyle şeyler sevgisinden saygısından desteğinden şüphenizde yokmuş ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah 🙏

bayangamzelili amin cümlemizin canım. Buraya yazınca biraz olsun rahatladım. Tanımadığın insanlara sorununu anlatmak, içinde bı yerlerde haksız olduğunu bilmek ve bunu kendine itiraf edememek.bununda burda tanımadığın insanlar tarafından söylenmesi insanda biraz da olsa silkelenme yaratıyor gerçekten. Sakinlestim biraz hepinize teşekkür ederim. Oğlum ağladı eşimin yanındaydı odaya geldim bende

Telvesizkahve tamamda adamın sağlık sorunu var ya sen vajinusmus olsaydın birlikte olamasaydınız o sana öyle ağır konuşsaydı .. anlıyorum seni ama çok kırmışsın onu bak gidip sprey prezervatif falan almış çabalamış ayop etmişsin resmen ha şöyle olabilir seni tatmin edebilir ama bu da bencillik olmaz mı böyle bi sorunu varken tek taraflı haz almak .. evlilik birlik içinde olmamalımı hastalıkta sağlıkta diye söz vermedikmi valla tuhaf bi durum bence cinsel terapiste gidin tedavi olsun eşiniz insan ilişki kısa ssürüyor diye iki çocuğun babasınıda boşamaz yani

Telvesizkahve bence çok ağır konusmussunuz bilmiyorum belki bendeki istek seviyesinden bu sende diyebiliurm ama bnce sex herşey değil bana göre ne bilim kurdugunuz cümleler okurken bile bnm.agirima.gitti ki bu bı sorun yani emin olun esinizde istemiyordur bu durumu. Böyle olmasını keşke sakın kalıp bı doktor yardımı vs almasını soyleseydnz böyle iş dahada çıkmaza girmis

Telvesizkahve Adam erken boşalıyor diye erkekliğine laf söylemeni anlayamadım dr.a gidin,eşinin herşeyinden memnunsun adamın bu sorunu yüzünden ağır konuşmuşsun kötülük sende açıkcası…

Lagosiyawo kuzum prezervatif sprey kremi ben alıyorum eşime göre erken boşalmak bı sorun değil. Sürekli sonuca odaklı, severek isteyerek sevişmiyorda sırf ihtiyacını görmek için rahatlıyor gibi buda beni rahatsız ediyor. Söylüyorum ama duzelemiyoruz maalesef

Gece oğlum ağladı odaya gittim susturmak için. Eşim arkasını dönmüş yatıyodu. Çocuk uyuduktan sonra sarıldım aniden döndü korktu biraz da oda sarıldı ben özür diledim ağır konuştum anı tepki verdim diye . Oda özür diledi elimde değil filan dedi. şaşırdı biraz böyle çabuk sinirimin dinmesine. Çok inatçı ve sinirli bı yapım var yaa offf. Konuştuk aglastik . Sonra senelerdir ikinciyi görmeyen biz 2. Oldu. Buna sevinemedim bile demekki laflarım agirina gitmiş ki bu kadar çabaladı diye. İlk defa bu kadar sert tepki verdim . Normalde sorun etsemde çok belli etmezdim sonrasında sakince konuşurdum doktor mevzusunu açardım bu sefer heralde daha önceki senelerin birikmisligi, üstüne bide kafam dolu olunca böyle patladı demekki. Ama buraya yazmak çok iyi geldi. İçimi dökmek biraz olsun rahatladimm . Okuyucuydum, ilk postum bu oldu. Sakinleştikten sonra hayatta ne dertler var varsın tek derdim bu olsun. Seviyorum razıyım ondan. Çok şükür huzurlu güzel bi evliliğim var. Dedim . Yazmak çok iyi geldi. Burası gerçekten terapi gibi geldi kimseye anlatamazdim bunları.
        Çokk teşekkür ederim hepinize hakkınızı helal edin.. gece gece başınızı agrittim💞

Telvesizkahve sadece söyle söylüyorum ,ben erkek olsaydım bende bu sorun olsaydı ve eşim kendi zevki için bunca şeyi söyleseydi bosanmayı düsünen taraf ben olurdum .eşine bencil diyosun senin ondan hic farkın yok kusura bakma

Telvesizkahve eşinize çok ama çok ağır konuşmuşsunuz bütün gururunu şerefini çiğnemişsiniz resmen çok yanlış buldum bu davranışınızı bir problem varsa konuşmaktan yanayım.. Size aynı şeyleri kadın açısından söylediğini düşünün sende kadın mısın şu haline bak vs. Dese ne hissedersiniz? Paramparça olurdunuz ve belki de toparlanamazdınız..Çok üzüldüm gerçekten eşiniz için ama olan olmuş artık söylediklerimizi geri alamayız tek yapabileceğiniz telafi etmek. Oturup sakince konuşun ne kadar üzgün olduğunuzu söyledikleriniz için pişmanlığınızı hissettirin bunu halledince de diğer probleminizi düzeltmeye bakın. Erken boşalma konusunda bilgim yok ama bi Dr a gidebilir. Düzelene kadar da kendisi önce boşalsa bile sizi de düşünmesi gerekir rahatlamanızı sağlamalı başka yollarda var bunun için sonuçta elle ya da oral yolla, sevişerek artık isteğinize göre sizin için de birşeyler yapmalı.

Rouge ilk defa bu kadar sert tepki verdim ya normalde kırmaktan kacinirim ama bu aralar sinirlerim çok yıpranmış durumda ani sinirlenip saçma konuşabiliyorum. Eşimden önce benim destek almam lazım sinirim konusunda farkındayım. Çok üzüldüm gerçekten kendimi tutabilmeliydim ama madem önceki geceyi telafi etmek için yanasmissin o zaman bekle birden öyle yapıp boşalması zoruma gitti kendimi kötü hisettim kullanılmış gibi 😔😔

Ariel haklısınız ağır konustugumun farkındayım telafi etmek için elimden geleni yapcam. Sondu zaten dersimi aldım. Hicbisey eşimi kırmaya değmez. O bana böyle iyiyken benim ona en ufak biseyinde böyle tepki göstermem nankörlük oldu biraz da 😔😔

Kirpapatyasii ne yapabilirim tedavi dışında ben bosalayim erken gelmesin diye on sevişmeyi kısa tutar konuşmaz hareket etmez. Başka bi çözüm yolu var mı acaba . Viga sprey, anestol krem de kullandık faydası yok

Telvesizkahve bence çok agır konusmussunuz. Bu kadar erkeklige varacak kadar laf soylemenize ne gerek vardi ki. Erken bosalma sorunu kisinin kendi istedigine bagki hir durum degil ki. Bu bir sorun ya siz internette arastirin bakin iyiye gidicek seyleri yaoin yada bir destek alin doktordan. benimde esimde ayni sorun vardi 4 yillik evliyiz iki yil oyl gecti hic arastirmadim sonra sevisme tarzini vs degistirdik bir de her gun yaptik suan duzeldi.