Belmirmir Sahra5 en kolayı yoğurda yulaf karıştırıp yiyin çok iyi tok tutuyor ve kolay ben hep yaparım 😊
Sahra5 1bbby 😂😂😂😂😂 mantı uzak ama sen daha uzaksın gülüm 😂😂 burda hava çok soğuk canım gelirken kalın giyin
Sahra5 Popy_ zor günlerimizde yanımızda hamburgermi vardı pizzamı vardı paramız olduöundada makana bizi yanlız bırakmadı paramız olmadığlndada zor günün dosdo makarna 😂
Sahra5 Popy_ 😆😆 ben de öğlen ne yapsam diye düşünüyordum ben de gidip makarna yapıcam gaza geldim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sahra5 1bbby ne kadar ki? ama burda öyle güzel yoğurtlar yok o yüzden yoğur al diuom 2% yoğurtmu olur be burda hepsi öyle 🤣şimdiii fazla yoğur sevmem sen seviyorsan çok sevmiyorsan ikimize yetecek kadar al 😂
1bbby Sahra5 canim gecen yil 3 lt si 18 tl falandi. Suan ise 30 u aşmış. Biz 2 kisi bir haftada 3lt yogurt yiyoruz cok seviyorum ben. Esimde sevmezdi benim yanimda kala kala huy mu bulasti ne oldu. Sende yanimda olsan sanada sevdirirdim🤣. Bi mantilik ikimize 1 lt lik yeter sanirsam🤤🤤🤤 ay bide burda guzel yogurt yok derkken sen nerdesin