Ask_hosmus
Popy_
İkinizi de etiketledim tarif yazıyom siz de yapın
😂
İlk önce makrananıza göre tavuk göğüsünü minnak minnak doğrayın tavaya beraz yağ koyun sıvı yağ olmasın
Tavuk etini biraz kavurun
E o tavuk etine göre de manatarları doğrayın istediğiniz boyda bişince küçülüyor ama
Tavuk eti hafif suyunu çektiğinde mantarları koyun katıştırın tavanın kapağını kapatının ikisi bir arada kardeş kardeş pişsin suyunu çektiğinde kavrulmaya başladığında üzerine bira tatlı kaşığı nişasta zevke göre tuz kara biber ve zevke göre diğer baharatlardan koyun sonra bir küçük diş sarımsak minnnnak ninnnak doğrayın ilave edin az birşey de soğan ince ince doğrayıp koyun kavrulsun iyce sonra bir barda süt koyin sizin malzeme çoksa ona göre süt ilave edin e biraz da süt kaynası maydanoz falan isterseniz onu da kuyun mis gibi sous makrnayla birleştirin ohhh mis gibi 🤤🤤