Kuzulkurt Bi erkek arkadaşım vardı lisedeyken pat diye ayrıldı benden aradan zaman geçti dönmek istedi barıştım ve ertesi gün öyle ayrılınmaz böyle ayrılınır yazıp bitirdim her yerden engelledi 😒
Terketme/terk edilme 😎
Kuzulkurt yok kız niye yalan söylenişimde onu enayi yerine koymuşumda görüntüleme cihazlarına falan vurdu bende beyaz kod verdim o kırık ayağıyla düştük karakola şikayetçi oldum ben ki ben olmasam hakkında kamu malına zarar vermekten dava açıldı mahkemeye bi ordu avukatla gelince zararıda karşılayıp sıyrıldı işten ..
Pink-pink2 iyi yapmışsın beybii 😂
Lagosiyawo ayy mal ya. Allah’ın barzosu 🤦♀️ Konuyla alakasız ama profildeki sen misin? 😂😂
Kuzulkurt evet canım en gizli resmim buydu 😂 ama burada uzaylı gibi çıkmışım normalde daha güzelim de koyamıyorum şfşalanmamak adına 😅
Lagosiyawo ben burda da beğeniyorum seni, çok güzelsin gerçekten ☺️
Kuzulkurt senin kalbin güzel görmek istiyor kuzum teşekkür ederim 🥰
Lagosiyawo yaa çok tatlısın, bende teşekkür ederim 🥰
Kuzulkurt gene kıyamadı o bana😂 ben onunkini kıramam siyah kuşaktı 😂
5 senelik ilişkim var tâbi yaşım 16-17 çocuğuz henüz ben 18 yaşıma girince ailesiyle istemeye geliceklerdi, annesi böyle olmaz demişti bende aradan fazla zaman geçmedi pat diye ansızın heryerden engellemiştim😂 evlenmemek için ve sonuç pişmanlık..
Rouge Annem deseydin bari😂😂Saçma yalanın anlamlı olurdu biraz😂😂😂🤭
incilikaftan Neden pişman oldun kız
Kuzulkurt çalışıyordum o zamanlar iş yerinde benden hoşlanan bı çocuk vardı çok yakışıklı boylu poslu ama gel gelelim ki ter kokusundan yanına yaklaşılmıyo yanindan geçerken nefesimi tutuyorum düşünün 😂 çok kez teklif etti kabul etmedim sevgilim var diye geçiştirdim bı de yüzsüz her fırsatta seviyorum benimle çık diyor en son dedim bak kırmak istemiyorum ama şansını zorluyosn ya dinozor boku gibi kokuyorsun git başımdan yeter 5 metre den fazla yaklaşma diye azar yiynce işten ayrılmıştı 🥺😂
incilikaftan Allah başka pişmanlık vermesin kuzum, hayırlısı buymuş ☺️
Esme11 dinazor boku mu 😂😂😂
Yasak_elma annemden korkucagını düşünmedim galiba o yüzden bilmiyorum ki😂
Esme11 Acaba dinazor boku nasıl kokuyordur 😂
Kuzulkurt merak ettiğin kokuya tüküreyim 🤢😂😂
Ask_hosmus kanka belki güzeldir ne biliyon 😂😂