incilikaftan 5 senelik ilişkim var tâbi yaşım 16-17 çocuğuz henüz ben 18 yaşıma girince ailesiyle istemeye geliceklerdi, annesi böyle olmaz demişti bende aradan fazla zaman geçmedi pat diye ansızın heryerden engellemiştim😂 evlenmemek için ve sonuç pişmanlık..
Esme11 Kuzulkurt çalışıyordum o zamanlar iş yerinde benden hoşlanan bı çocuk vardı çok yakışıklı boylu poslu ama gel gelelim ki ter kokusundan yanına yaklaşılmıyo yanindan geçerken nefesimi tutuyorum düşünün 😂 çok kez teklif etti kabul etmedim sevgilim var diye geçiştirdim bı de yüzsüz her fırsatta seviyorum benimle çık diyor en son dedim bak kırmak istemiyorum ama şansını zorluyosn ya dinozor boku gibi kokuyorsun git başımdan yeter 5 metre den fazla yaklaşma diye azar yiynce işten ayrılmıştı 🥺😂
Cicikiz Kuzulkurt bı tane çocuk vardı lisede sürekli peşindeydi zayıftı gotünü beğenmiyorum o yüzden teklifini kabul etmedim 😂😂
Sexy_lady Kuzulkurt ayyy hiç unutmam bir tane erkek arkadaşım vardı çok yakışıklıydı(kocam daha yakışıklı😂😂) çok seviyordu beni romantikti bide 😇 gel gelelim onunla birlikte iken eşimi gördüm görür görmez ben bu adamla evlencem dedim 😂😂sonra ona yazdım sen çok layt erkeksin ben maço seviyorum seninle olmaz dedim ayrıldım 😂😂😂 şimdi ise sözümü tuttum eşimle evlendim 😂😂😂😂
Esme11 Yasak_elma işte o kokunun tarifi yok 😂 dermişim kız o an ağzımdan öyle çıktı sinirle hala daha tarifi olmayan iğrenç bı koku olursa direkt dinozor boku gibi derim😂
Kbss Kuzulkurt lisedeyken 1bucuk yillik sevgilim kafede özel bolgeme dokunmaya calisti cicegi suratina firlattim bir daha ne aramasina cevap verdim ne mesajina cok üzerime dustu arkamdan koştu ama nafile. Evlenene kadar elele tutuşmakdan fazlasi olamaz benim icin en fazla yanaktan öpmek onun disinda herseyi eşimle yaşadim iyiki de başkasinin eli tenime değmedi
Kbss Kuzulkurt 6 aylik sevgilimle de arkadasimin abisiydi 2 yilliktan sonra unutturacam onu dedi salak antalyaya gitti sonra. Ee neymis orda dayisi sevgili olmamizi isyemiyormuş pzevenklğe başladim burda demiyorda gerizekali😂 en akli yerinde eşim oldu iyiki esimle evlenmisim ya ne kadar salaklarmis öncekiler😂😂