Blondie ne diyim Mahmut mu diyim 😂 😂 😂 ne onla ne de onsuz durabiliyokk 😂😂😂

Acibaal kız deme öyle ne onla ne de onsuz durabiliyokk 😂 😂 😂

Ozge49595 yook anam yok biz bu dünyaya memnuniyetsizlik üzerine geldik sanırım 😂😂😂

Sexy_lady 1 aydir reglm ondan bu sinir hahah artik gına geldi ped takmaktan esimde almaktan bıktı 😂

Sexy_lady evet sadece 1 hafta kesildi sonra bidaha başladı 😒😂 kafayi yicem artık 😂

Sexy_lady orkid platinium gece en rahatı. Başka ped kullanamıyorum ya sızıntı yapıyor ya da koku

Sexy_lady orkid platinium kullanıyorum. 1 numarasını alıyorum hep. inceliği ve diğer markalara göre az koku yapması tercihim. diğer pedler çok kalın geliyor. fiyat olarak ucuz değil ama bir tek onda rahat ediyorum. ama ondan daha uygun fiyatlı bir ped almak istesem molpet olurdu bu.

Sexy_lady airiz bence ben üstüne ped tanımam bir takıyorum 2 gün boyunca ne koku ne sızıntı ne başka bişey her yerde satılmıyor biraz pahalıda ama değer hiç tahriş falan da etmiyor

Sexy_lady normal pedlerden çok farklı bi araştırmalısın bence %100 doğal bir ürün 2 gün rahat kullanılabiliyor ne koku yapıyor nede sızıntı ve pedin iç kısmında yeşil bir çizgi var Pedi taktığın an vikis sürmüşsün gibi biraz yakıyor ama enfeksiyon namına bişey kalmıyor ve ayrıyetten denge problemi olan inşalara iyi geldiği falan da var ve asla vucüdü tahriş etmiyor sadece işte biraz pahalı sen yinede araştir