dramaqueencnm ilk defa duyuyorum vallahi 🙄 ben artık karı olmaktan da çıkıyorum galiba 😂 😂 😂
Günün Sorusu Konumuz Regl 👈😉
bayangamzelili ayyy o ses çıkarma muhabbeti ben rezil olmuştum ta 😂😂
Kizlar eğer maddiyat elveriyorsa airiz ped var tavsiye ederim çok iyi☺
Cikolatalipankekk o nasıl bişi 😂
Sexy_lady orkid platinium kullanıyorum. 1 numarasını alıyorum hep. inceliği ve diğer markalara göre az koku yapması tercihim. diğer pedler çok kalın geliyor. fiyat olarak ucuz değil ama bir tek onda rahat ediyorum. ama ondan daha uygun fiyatlı bir ped almak istesem molpet olurdu bu.
Sexy_lady ayyyy düşüncesi bile kötü gerçekten ben regl oldum der gibi oluyor maalesef
bayangamzelili özelin falan kalmıyor bütün herkes seninle beraber oluyor sankii regl 😂😂😂
Sexy_lady normal pedlerden çok farklı bi araştırmalısın bence %100 doğal bir ürün 2 gün rahat kullanılabiliyor ne koku yapıyor nede sızıntı ve pedin iç kısmında yeşil bir çizgi var Pedi taktığın an vikis sürmüşsün gibi biraz yakıyor ama enfeksiyon namına bişey kalmıyor ve ayrıyetten denge problemi olan inşalara iyi geldiği falan da var ve asla vucüdü tahriş etmiyor sadece işte biraz pahalı sen yinede araştir
Sexy_lady canim normal ped ama kaliteli piyasaya göre tabii fiyatı da daha pahalı