Merhaba arkadaşlar 🌸 arabaya bindiğim gibi baş ağrısı ve midem bulanmaya başlıyor sonrası malum kusuyorum 🤮🤢 bunun tedavisi yok mu ya resmen kabus işkence gibi midesi bulanmayanlari gıpta ediyorum resmen var mı çözüm bulan ilaç fayda etmedi bende ilaç dışında öneri varmidir?

araba da mide bulantısı feci birsey

ALLAH düşmanıma vermesin

hele kapının önünde arabanız varsa ve binemiyorsaniz işte bu berbat bir şey

Elsi göbek deliğine hava almayacak şekilde yara bandı yapıştır. Benle kızımda da var maalesef. Bende çok etki etmiyor ama kızım istifra ediyor hep 🤦‍♀️

ALLAHini SEVEN ÜZERİME ÖNERİ ATSİN 😁

Kuzulkurt Ah üzüldüm çocuğa çok berbat birsey yaptım yara bandı yok etki etmedi çocukluktan beri var geçmiyor da bu illet herkes geçecek dedi geçmedi

Elsi Bende uzun yolculuk yapamıyorum.Uzun dediğim 2 saatten fazla yolculuk oldumu tamam hemen tutmaya başlıyor araba🤢Ben çareyi malesef ilaçta buldum.başka bi çözüm bulamdım.küçük çocuğun yoksa yolculuk sırasında devamlı pencerende dışrı bakaral git.Arabanın içine bakarsan miden daha çabuk ve çok bulanır.Ben mümkün olduğunca cam kenarına otururum.Hem camı açarım temiz hava gelsin diye hemde dışarı bakarım.Ama iki küçük çocuğum var iater istemez arabanın içine bakmak zorunda kalıyorum sürekli camdan bakamıyorum o yüzden başım dönüp midem bulanıyor.Uzun yolculuklarımda mercimek büyüklüğünde haplar var onlardan atıyorum yola çıkmadan yarım saat önce 12 saat etkisi var zaten etkisi geçene kadar benim yolculuğumda bitiyor.Ben öyle rahat ettim başka önerimde tuzlu kraker al yanına atıştırarak git.Karnında tıka basa tok olmasın yolculuk yapacağın sırada.Limon kolonyasıda çok iyi geliyor ondanda olsun yanında.birde dediğim gibi cam kenarına oturmaya çalış ve canımı bir miktar sürekli olarak açık bırak hava gelsin.Bende çözümler bunlar kuzum 🤷‍♀️Bende bekleyim bakalım başka ne çözümler çıkacak🤗

• Elsi bunu yanıtladı.
          • Elsi bunu beğendi.

Yasak_elma ah canım neler yapmadım ki geçmiyor var çocuk onlarla ilgileniyorum daha kötü oluyorum ne zor ya birde uzun yolculuk yapacağım kara kara düşünür oldum. 😔 En hafif koku bile beni etkiliyor acaba ameliyat yok mu olsak da kurtulsak 😁🤢

Elsi bende öyleyim neler denemedim ki .cok sacma teknikler kullandım caresizlikten😂bir zamanlar portakal kabugu alıyodum onu kokluyodum gözümü de kapatıyodum .bir ara hapları denedim onu da bir yutuyodum sonra ben yokum saatlerce uyuyodum uyumasam ayakta duramıyodum bacaklarım tutmuyodu resmen .şimdi ne cok tok ne cok acken arabaya biniyorum .birde kahve içmesem bulanıyor onu farkettim saka gibi geliyor ama yok 😂hatta yolda da içebiliyorum oyalanıyorum oyle .birde otururken arkanı yaslama koltugun ucunda otur yere bakma bak cok sacma geliyor ama cok etkili ben daha iyiyim böyle eskisi kadar değilim 😂

• Elsi bunu yanıtladı.
              • Elsi bunu beğendi.

Elsi bende arabaya adımımı atar atmaz bulanıyorum uzun yol nasıl yapcam bilmiyorum eşim türkiyeye gitcez arabayla dio şimdiden bile onun derdindeyim açken daha çok tutuyor beni

• Elsi bunu yanıtladı.
                • Elsi bunu beğendi.

Rouge ben birsey itiraf edeceğim biri bana mazot iç bir çay kaşığı geçecek dedi ben bir tatlı kaşığı içtim sus aramızda ama😁🙈🤮 yok etki etmedi bana ne kitap okuyorum ne telefon izliyorum put gibiyim eşim gülüyor bana ben ise ben değilim 🤦‍♀️ 😁 kitap okuyan insanlara ne özeniyorum ben oturamıyorum bile kahve de denedim çay da denedim bana mısın demedi benim arkdasim da demli şekersiz çay içerdi kusmam derdi ve kusmazdi

Elsi Biz büyük olduğumuz için idare ediyoruz ama maalesef 2 yaşında bir bebek nasıl dayansın. Sırf bu yüzden bir yere çıkmak istemiyorum. Çıktığımda hep baliciler gibi elimde poşet var 🤦‍♀️

• Elsi bunu yanıtladı.
                    • Elsi bunu beğendi.

Eskobar ah ne yapacaz ya sırf bunun için ne tatilleri ne gezileri erteledim araba bile kullanmak istemiyorum eşim gel öğren diyor alışırsın ama yok dedim

Elsi Bende hep vardı şehirler arası kara yolculuğu yapamam hiç fakat bu yıl bebeğim vardı arabamızla gidip gelmek istedik, istanbul trafiğinede takılınca bebeğim mahvoldu.. kusuyor acıktığı için emiyor tekrar kusuyordu midesi boş olduğunda da öğürüyordu hayatımda geçirdiğim en kötü yolculuktu😔 ben metpamid kullanıyordum çok minik de olsa etki ediyordu ama emzirdiğim için alamadım bebeğimde bana çekmiş maalesef illet bir şey :(

• Elsi bunu yanıtladı.
                        • Elsi bunu beğendi.

Kuzulkurt hahahha ya benzetme harika benim eşim de diyor kendimi muavin gibi hissediyorum seninle yolculuk yapınca hep elimde poşet sana hizmet ediyorum diyor sagolsun al. Şunu ye bunu ye iç belki geçer diyor da yok birde poşet var elinde tam muavin oldum diyor 😁

Elsi birde falım sade sakız çiğne oda etki ediyor. Arabada uzaklara bak hep 🥴

• Elsi bunu yanıtladı.
                            • Elsi bunu beğendi.