İdrar testinde bu kadar net pozitif olup kan da negatif olup gebe olan yok mu
Betul66 10 gün sonra mı 🤭 aslında benim ilk gebeliğimde de 24ünde kan verdim negatif çıktı 29u idrarda silik bir çizgi görünce 30unda kan verdim o da pozitif çıkmıştı ama arada 6 gün var tabi ama bunlar adetim geçmemişti gerçi bu da geçmedi daha çok erken test verdim sanırım gaza gelip ama idrar bu kadar net olunca ne bilim gaza geldim işte 😀
sudemsu yani şimdi benim anlamadığım sen sonucun %100 doğru sonuç verdiği kana guvenmeyip yanlış çıkma ihtimali çok yüksek olan idrara mı güvenmek istiyorsun anlamadım idrarda bazen başka hormonların yüksekliği den dokayi yanikip çift çizgi çıkabilir eğer hamile olsaydın kanda kesin çıkardı.
dolapfaresi çok kırıcı yazmışsın evet gerçekçi konuşuyorsun ama bende gerçeklerin farkındayım zaten demiyorum ki kan yanlış sadece hala ihtimalim var diyorum sonunda yine hayal kırıklığı yaşarsam da ben yaşayacağım ben üzüleceğim bunun farkındayım insanların bu kadar hassas yaklaştığı konular ağırdır hiçbir olumsuz cevaba tepki vermedim ama seninkisi bayağı ağır oldu fazla realist insanları anlamıyorum benim ilk gebeliğimde de buna benzer bir şey yaşadım ben ilk kanda çıkmadı idrarda da çıkmamıştı böbrek taşı çıktı bende gebelik zaten çıkmadı diye bitki çayları içtim sürekli zıpladım taşım düşsün diye neler beler yaptım bir hafta sonra öğrendim ki çıkmamış şuan o yaptığım şeylere o kadar pişmanım ki Allah benim yaşadığım şeyi kimseye yaşatmasın evet kana da inanmıyorum regl gelene kadar da hiçbir şeye inancım yok Allahtan hayırlısı
sudemsu ben senin postlarına girip daha önce okumadım ama bir kaç gündür sürekli bu tarz başlıklarla post açtığını görüyorum ve şuan girdim bı bakayım dedim ve yazdığın şey saçma gekdi ben senin hayatını bu posttan bilemem ki bilmek zorunda da değilim ben düşüncemi yazdım ne yapalım sana yorum yapmadan önce bütün profilini gezip neler yaşamış diye araştırıp öyle mi yorum yapalım benim sana anlatmaya çalıştığım hamilelik varmı yok mu bilemem hamile değilsin de demedim ama kanda çıkmayan idrarda çıkmaz bunu anlatmaya çalıştım sana belki hormonları da bir dengesizlik var dedim bunun neyi kırıcı onuda anlamadım yani 🤷🏻♀️
dolapfaresi neyse belki de ben hassas yaklaşıyorumdur kusura bakma bana kırıcı geldi ama dediğin gibi kırıcı da bir şey yoktur belki de bazen ufacık bile şeye çok çabuk kırılıyor insan bende öyle bir dönemdeyim sen bunu bilemezsin evet
sudemsu hamilelik istiyorsundur onun için çok heyecanlı sındır belki uzun süre çocuk için uğraşan biri olarak sana tek tavsiyem adet tarihin geçmeden test yapma zor bikiyorum ama kendini dizginle sonunda daha çok üzülürsün kusura bakacak birşey yok sonuçta burda birbirimizi yazdıklarımız kadar tanıyoruz herşeyi bilmemiz imkansız
dolapfaresi evet haklısın her şey sabırsızlıktan oluyor zaten ama bu ay gerçekten fazlasıyla yıprandığım için bıraktım artık akışına hayırlısı hem erken öğrensem ne geçecek ki elime öğrenmiş olmaktan başka
sudemsu nasıl 1500 üstü olunca belli oluyor hamilelik. +5 üzeri pozitif sayılıyor bildiğim. Daha geçen gün yeğenimin periyodu 1 gün geçmişti ve kan test yaptırdı. Bhcg 179 çıktı.
Emirin_annesi 1500üzeri olunca kese demek istedik ben yoksa 5 üstü gebeliktir
dolapfaresi sana kırıldığım için üzgünüm kusura bakma tekrardan ama kendimde bir şeyler olduğunu farketmiştim ve o yüzden idrara inandım ve doğru da hissetmişim hamileyim 😍
dolapfaresi Allah ın takdiri iste günlerdir kanda cikmayan idrarda cikan gebelik artik kandada cikmis. Imkansiz gibi gözüküyor ama herşey olabiliyormus demekki
sudemsu cok sevindim senin adına ❤