• Gebelik Planlaması
  • İdrar testinde bu kadar net pozitif olup kan da negatif olup gebe olan yok mu

dolapfaresi evet haklısın her şey sabırsızlıktan oluyor zaten ama bu ay gerçekten fazlasıyla yıprandığım için bıraktım artık akışına hayırlısı hem erken öğrensem ne geçecek ki elime öğrenmiş olmaktan başka

sudemsu nasıl 1500 üstü olunca belli oluyor hamilelik. +5 üzeri pozitif sayılıyor bildiğim. Daha geçen gün yeğenimin periyodu 1 gün geçmişti ve kan test yaptırdı. Bhcg 179 çıktı.

sudemsu ya çok mutlu oldum Allah’ım sağlıcakla doğmayı nasip etsin bak güzel Allah’ım ne kadar da büyük. 🌺🌺

dolapfaresi Allah ın takdiri iste günlerdir kanda cikmayan idrarda cikan gebelik artik kandada cikmis. Imkansiz gibi gözüküyor ama herşey olabiliyormus demekki

Betul66 gerçekten bazen inanmak gerekiyor çok kaptırmadan olabilme ihtimaline inanmak çok teşekkür ederim ☺️

Mavisim20 evet ama bence evrenin sana gönderdiği mesajları almak da laZım en önemlisi belirtilerim çok ağır bastı neler çektim süründüm kaç gündür ağlıyorum sonuca inanmadığım halde üzüldüm çok şükür ordan bana bir şey gülümsedi 😍Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah 🙏

sudemsu sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah size vatanına hayırlı bir evlat olsun 🙏

Mavisim20 tabiki Allah’tan herşey ama kan testini yapan Allah’ın kulu demek ki birşeyleri yanlış yapmışlar ki çıkmamış bunun hatası olmamalı kesinlikle bence hastaneyi şikayet etmeli 🤦🏻‍♀️

dolapfaresi bence gebelik cok yeni oldugu icin cikmamistir. Degeri zaten 14 cikmis. Hem özeldeki sonuc hem devletteki sonuc negatifti tek bi kisi de degil yanii. Hic benmde daha önce gormemis oldugum bi durum idrarda pozitif olup kanda negatif olan. Hep deriz idrar testleri dogru sonuc vermeyebilir en garanti sonuc kan testi diye. Ama bu arkadaşta öyle olmadi. Sonic olarak rabbim gönlune göre verdi. Hayirlisi olsun insallah

Mavisim20 evet en azından benim gibi olanlara umut ışığı oldum çok şükür 🙏😍 inşallah

dolapfaresi kan testinde yanlışlık olmamıştır. Süreyi tamamladığı zaman değerler bir kez yükselişe geçtiği zaman katlana katlana yükselmeye devam ediyor. Erken gebelik testleriyle öğrendim ben de iki gebeliğimi de.

sudemsu gözünüz Aydın. çok sevindim sizin adınıza. 🤲🏻🤗 Testlerinize bakınca ben hamile olduğunuzdan emindim. Üst üste kaç test pozitif gösteebilirdi ki. Bu arada kesenin görülme değerleri 1500 demiştiniz ya. O değerler 700 lerdeyken kese görüldü yeğenimde.

Emirin_annesi duyduğuma çok sevindim 700 çok iyi ☺️ çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla olur 😍 çok aşırı baş dönmem başladı ve bel ağrım var sağlıkla olsun gelişsin de bunları fazlasıyla yaşamaya razıyım zaten 😍