• +18
  • Kocamın kız kuzenlerine olan zaafı ve dısardakı kızlara olan abazalıgı :(

Gerçekten bunları yasadiysan çok üzüldüm hatta böyle bir hayatın var olma ihtimali bile beni şoka uğrattı… Ben yapamazdim evli değilim ama 4 yıllik sevgilim Instagram’dan kız eklediginde ve onu çok kisitladigimi falan söyleyince her şeyi bir kenara bırakıp bitirdim. Balık baştan kokar, eminim bu adamı sen nişanliyken de tavırlarından anlamışsindir adam ederim diye dusunmussundur. Bosanmalisin umarım ailen arkanda durur ve cocugunla iyi bir hayatin olur. Boşanmama sebebinin çocuk olduğunu düşünüyorum ama keşke böyle bir adama çocuk vermeseydin 😐

• [silindi]

hayatcokgzl ben olsaydım boşanırdm vallahi çünkü ben çok kıskancım iksinden birinin katili bile olabilirdim 😬😬😬😬😬😬😬😬😬

hayatcokgzl Ben olsam asla susmam her seyin bi sınırı ve adabı var madem boyle bir sey var taşınır giderim onuda yapamiyosam hepsi bi aradayken lafımı söylerim agzima geleni sayarim koca da koca olcaksa once adam olmayı bilsin bi zahmet ama var bazi aileler öyle geniş genis gevşek gevşek davranan hic de duzelmiyosalar bosarım ondan sonra isteyen istediği genişliği yaşasın yani okuduklarima bile katlanamadim sinirim tavn yaptı

hayatcokgzl Boşanman için başka ne olması gerekiyo yataktamı basman lazım o karıyla.Ay ben çıldırdım burda bu manussuzluktur bune ucuzluktur

hayatcokgzl böyle bi adama niye katlaniyosun onu anlamadım ki adam da değil zaten ,ayrıca sen niye adam etmeye çalışıyorsun onun karakteri yoksa nasıl düzeltmeyi dusunuyosun

hayatcokgzl O kadar şey anlatmissiniz nasil adam ederimin derdindesiniz kusura bakmayin gerçekler acidir ama düzelmez bence duzelse bile bir kadin olarak sizin gururunuz bunu kaldirir mi? Düğün gününde bile baktı diyorsunuz cok enteresan.

hayatcokgzl bunu nasil duzeltirim mi? Senin kocan pislik sapık. Sapıkla evli kalmakta senin karakterin birsey diyemicem🤢

hayatcokgzl çok fazla kurgu gibi geldi ben böyle birinin olduğunu bile düşünemezken siz yaşıyorsaniz gerçekten üzülürüm

hayatcokgzl kendini boşuna değersizleştiriyorsun canım gerçekten ailene git orası olmazsa devletin dolu imkanı var illaki biri olur bu adama hala eşim demenide anlamıyorum benim eşim kuzenleriyle benim kuzenlerimle bile öyle görüşmez bir bayansalaraısındakş kafasını bilr kaldırmaz o derece ve inanır mısın avm yeri var elimin orda binbir çeşit insan geliyor bir kere bile denk gelmedim aaa şuna bakıyım diye açık sacık Tvde çıkan insan olunca direk kafasını eğiyor günaha girmemek için kendini üzme kendine değer ver sapık bir adamla daha ne kadar evli kalacaksın çocuğuna yazık değil mi ? Üzülüyorum böyle insanları görünce

hayatcokgzl
Canım sana birşey diyimmi evliyken olmamışsa bile bunların arasında bekarken birşeyler olmuş bunun başka açıklaması yorumu olamaz 🙄

hayatcokgzl bı s.ke yaramayan dingilleri adam etmeye calisiyosunuz. Hem cabaniza hem omrunuze yazık. İşin tuhaf kısmı hala umudunuzun olması.

Yaaa ne acı bir durum ya kocam kuzenine bakicak ağzı sulana sulana bende,nasıl adam edicem diye sorucam burda🤭komik siktirsin gitsin rezil heriff onları rezil ederim ben evli barklı kadın utanmıyor valahi.Benim eşimde sakira açar, yabanci şarkıcıları şarkılarını dinler, izler onları.çok sinir oluyorum yaaa 😔

hayatcokgzl yani yazdıklarınız o kadar iğrenç ki adam etmeye çalışmak niye? Başkasının genişliğinden banane ama böyle bir adamla asla devam etmezdim.

hayatcokgzl Daha neler. Böyle bir insana hâlâ eşim diyebiliyorsunuz. Bazı kadınları anlamakta güçlük çekiyorum. Hiç mi kendinize saygınız yok. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ? İğrenç bir adam eşim dediğiniz kişi. Hâlâ nasıl adam ederim diyorsunuz. Ondan adam falan olmaz. Sapık resmen. Kişiliksiz.

13 gün sonra

hayatcokgzl ayak mı öpüyo şaka eski kocam de bari bacım yada selasını okuduğum kocam de ne bileyim