aydrm İpl cihaz da sonuç almasınız canım bir nevi ağda görevi görüyor kökten bitirmez yani bununla ilgili post açmışdım bala bilirsin orda daha etraflı yazmışdım 🙂bir sorun falan olursa yazarsın

aydrm kalın tüylerde sonuç alırsın ama bitmez ince kalır canım sana diyecekler ki para kazanmak için geçecek ama geçmeyecek bu arada nerde oturuyorsun

aydrm hımm İstanbul ise ben bi dönem orda yaşadım orda önerecektim 🤷🏻‍♀️

PiTi canım valla şimdi bir hastaneyi aradım orda alexandrite kullanıyorlarmış diğer ay oraya gideceğim bu sabah bu ıpl cihazına girdim birde tüm vücut seans için 450 TL ödedim oda arkadaşım araya girdi işte sabah randevulaştık erken açtılar benim için diye ayıp olmasın diye randevuya gittim kadına da dedim bu cihaz IPL mi diye evet dedi. Bende dedim işe yaramıyormuş ağda neyse oda oymuş filan dedim evet ortalarda böyle laflar dolanıyor ben çok duyuyorum böyle ama aslı yok biz güzel sonuçlar aldık bir çok kişide filan filan dedi. Dediğim gibi ayıp olmasın o kadar ilgilenirler diye seansa girdim off çok keriz hissediyorum şu an 😭

Lavinia_ canım senden Allah razı olsun valla gördüm postunu keşke daha önce okusaydım ıpl ne o ne bu ne öğrenirdim. En başta kadına randevulaşmazdım 😭 gittim bu sabah ıpl cihaza 450 TL ödedim of of 😭 bir hastane ile görüştüm alexandrite varmış onlarda. Oraya gideceğim diğer ay alexandrite önerir misin sen? Birde sadece doktorlar kullanıyormuş alexandrite yi sanırım

aydrm tek seans için mi 450 tl ödediniz? Kılarınız nasıl acaba kalın mı? Cilt tipiniz nasıl?

Lavinia_ 3vet normalde 350 dediler. Ama bana özel başlık açılmış 450 TL tek seans ödedim. Tüm vücut için

Lavinia_ genital ve koltuk altı kalın cildim açık renk genital baya baya kalın özellikle. Kol ve bacak ince genelde zaten genital ve kol atında bildiğin atışları net hissettim

aydrm dioda ve alexandrite ikisi de uygun olur size ama bir IPL cihazı için 450 tl çook fazla olduğunuz bolgelerde ki merkezleri iyice araşdırın bulduğunu zaman bana da yaza bilirsiniz yardımcı olurum size 🌸😘

Lavinia_ merhabalar 😊 postunuzu okudum lazer hakkında benim de bir kaç sorum olacaktı ben 2020 temmuz da alexsandrite soğuk hava üfleme li lazere başladım Ekim’de hamile kaldım sonra Kasım da düşük yaptım bu sırada gitmedim Aralık’ta tekrar başladım Mart’ta hamile kaldım bıraktım ama baya dökülmelerim güzeldi şimdi üç ay oldu doğum yapalı bacaklarda çok az var ama bikini ve koltuk altında çoğaldı çünkü jilet kullandım. Ben şimdi tekrar gitmek istiyorum ama fiyatlar uçmuş durumda. Lavinya Kayseri var 1300₺ diyor umex buz lazermiş selim ciğerci de burada güzellik merkezi açtı onlarda umex buz lazer diyor ama 4 bin küsur fiyat dediler şimdi kafam karıştı gitsem mi gitmesem mi bilemedim size sormak istedim. Kendi kuaförüm de champion diye bir makine getirmiş hem buz hem soğuk hava üfleme li son sistem diyor emin olamadım. Bir de ben doğum yapalı üç ay oldu ve hala regl olmadım. Sanırım emzirdigim için. Regl olmadan gidersem etkisi olmayabilir mi bir de bunu merak ediyorum

aybikeasellina Merhabalar 🌸 gittiğiniz Alexandrite cihazı değilmiş canım IPL Cıhazmış. Champion da IPL lazer maalesef ki. eğer emizdirmiyorsan lazer önerilmiyor canım 🙂 lazere hep regl sonrası git çünki acı daha az oluyor