Buulut Haydi vira bismillaaaah Allah Allaaaah o zaman 😂🤲🏻 amin canım ❤️

ZRaporu öyle vallahi 😂 cesaret edemeyenler o gazlama postu gibi oldu. Nüfus artışı is loading 😂 eğer bu post ise yararsa yaklaşık 9-10 ay sonra Allah’ın izniyle çok toplu bir doğum ayı olacak 😂😂

Deleted_1 harikaaa e başlayalım o zaman 🥳 durmak yok yılmak yok usanmak pes etmek yok . Tam gaz yola devam . Artık daha libido dolu ve daha ateşli gecelere ihtiyacımız var kızlar kolları siviyoruz Mart ayı Allah’ın izniyle bize hayırlı sağlıklı evlâtlar versin insaAllah 🤲🏻❤️

Marbled aminn canım benimm 🤲🏻❤️ Rabbim ennn kısa zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin . Pes etmek yok yılmadan usanmadan tam gaz devam 🥳

Evlatlrm İlla olsun modunda değilim zaten. ☺️ Hele burada bazı arkadaşları görüyorum. İlişkiye girer girmez belirti falan görüyorlar. 🤭 Ben adet gününe bile bakmıyorum. Üstüne düşmekten kastım beklenti içinde olmaktı aslında.☺️

taricat ben 5 aydir bekliyorum. Bu ayda olmazsa marttı beklicez artik. Isteyen herkese nasip olsun birbirimize arkadas oluruz bari. Benmde ikinci cocugum olucak kismet olursa 🥰

Mavisim20 Evet çok güzel olur 🥳 Allah’ım sağlıkla nasip eder bir an evvel insAllah

taricat bende çok istiyorum birinci ayın 25 de düşük yaptım iki üç ay vermek istiyorum 4 cü ayda yapmak istiyorum tabi rabbim nasip ederse inşallah 🤲🏻

taricat keşke inşallah bende oğluma kardeş yapmayı istiyorum istiyoruz eşimle inşallah ikiz çok istiyorum okadar istiyorumki artık karşıma hep 2iz çıkıyor rabbım isteyen herkese banada nasıp etsın 😍😍

Amara canım benimm ❤️ dediğin gibi üç ay beklemek en en iyisi. Rabbim sonra ennn sağlıklı en hayırlı şekilde nasip etsin 🤲🏻

taricat ahahah dimi 😂😂 ya kayın valıdem kız kardesım artık yardım eder ya Allah ya bısmıllah bır olsun eşimde var 😂😂😂

Beenn🙋🏻‍♀️ Hadi inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur Amiin 🥰🥰🥰