Amara canım benimm ❤️ dediğin gibi üç ay beklemek en en iyisi. Rabbim sonra ennn sağlıklı en hayırlı şekilde nasip etsin 🤲🏻

taricat ahahah dimi 😂😂 ya kayın valıdem kız kardesım artık yardım eder ya Allah ya bısmıllah bır olsun eşimde var 😂😂😂

Beenn🙋🏻‍♀️ Hadi inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur Amiin 🥰🥰🥰

taricat amin inşallah çok teşekür ederim rabbım gölünüze göre versin inşallah ❤️🙏🏻😍

taricat bende mart nisan gibi düşünüyordum aslında ama yumurtlamaya 2 gün kala korunmasız yapmış bulunduk bu ay olmazsa eğer bende varım😅✋🏻 olursa eğer 2. Olacak benim de ve gönlümden geçen hep ikiz olması inşallah hayırlısıyla, sağlıkla nasip olur💗 Allah isteyen, hakkıyla anne baba olabilecek herkese nasip etsin inşallah🙏

17 gün sonra

Kızlar Mart ayı gebelik çalışmalarına başladık mi ? 😎Ya da var mı aranızdan gebe olduğunu öğrenenler buyrunuz

Ya bende çok istiyorum inşaallah olur dıye aranıza katılalım

taricat ben öğrenmiştim tam sevinmişken yarım kaldı ama malesef kısa sürdü düşük yaptım 😐 ilk regl sonra bidaha bakalım inşallah bu defa bir şey olmaz

Goat😞 çok üzüldüm çok … Meleğin ahiret günü seni ve babasını cennet kapisinda bekleyecek ve sizi almadan cennete girmeyecek size şefaatci olacak insaAllah annesi … Rabbim hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde nasip etsin 🤲🏻❤️