Kızlar durumlar ne gebelik çalışmalari başladı mı veya aranızda gebe olduğunu öğrenen var mı 🥳

taricat maalesef ben hasta oldum elendim umutlar gelecek aya kaldı 🌺🤲🏻

Kizlarrrr adetim 4 gün gecikti gebelik belirtileri de var ama ben biraz daha bekliycem test için 😍

Deleted_1 olsun gülüm önümüzdeki ay baharla birlikte gelsin inşaAllah 🌺🤲🏻

Ayse38 aaaa 😍 ay hadi insaAllah bakalim mutlaka haberdar et bizi

14 gün sonra

Denizderya Hiçbir fikrim yok ☺️ bizde çalışmalar hala devam ediyor sende nasıl 😂

Kızlaaaaaar bu posttan gebe kalan var miiiii

taricat inşallah çok istiyorum Şubat ayında 8 haftalık düşük yaptım arada iki adet ayım geçti bu ay inşallah bakalım nasip artık rabbim anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

taricat inşallah çok istiyorum Şubat ayında 8 haftalık düşük yaptım arada iki adet ayım geçti bu ay inşallah bakalım nasip artık rabbim anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Amara amin kuzum benim Rabbim ennn kısa zamanda sağlıkla nasip eylesin ❤️

Flamme aldım cnm da saglık ocagı kesin bişey demedi kadın doguma git dedi moralimi bozdu:(beta hcg 14 cıkmıs cok yüksek degil diye boş gebelikte olablir dedi