Küçük göğüs sorunu📣🆘
Asyarslan benim göğüslerim çok küçüktü sütüm olmaz sanıyordum ama sütün olması göğsün büyüklüğü ve küçüklüğü ile alakalı değil hamile kaldığınn zaten büyümeye başlıyor süt dolması filan derken baya büyüyor çok küçüktü ama sütüm maşallah çok boldu o konuda kuşkun olmasın psikoloji de çok etkiliyor sütü
Annesi-bebesi ay cidden çok sevindim inşallah benimkiler de öyle olur :)
Rouge ay inanır mısınız hiç sorun yapmıyordum ama ne zaman hamilelik düşünmeye basladım cevremdekilerden çok küçük sütün olmaz demelerinden ve ya cevremdeki emziren annelerin masallah o kadar büyük ki memeleri ay benimki niye böyle diye düşünmeye başladım😅
Asyarslan Benimde senin gibiydi doğum sonrası bı sistiler emzirme bitene kadar herşey yolundaydı emzirmeyi kesince tekrar kuculduler :') ama küçük göğüste süt olmaz mantığı tamamen saçma o konud ahic tereddutun olmasın bana ebemiz gebe okulunda söylemişti küçük goguslu anneler daha şanslı daha hızlı süt üretimi oluyor diye ve öyle oldu gercekten çok sütüm oldu
Asyarslan cevredekilere bakma arastır bilmemek ayıp degil ama ogrenmek bizim elimizde .araştırmayı da gec şöyle bir düşünelim ,ergenlik yasında yada daha kücük evlendirilen cocuk sahibi olan cok büyügümüz var malesef ki .hepsi de çocuklu .onlar nasıl yapmıs o zaman daha kendileri çocukken gogusleri yokken? sana bunu söyleyen de onlardan biri olabilir sende direk söyle öyleyse
Rouge ay canım öyle tabiki ama ne anlar koca karılar laf anlatılmıyor Bi kaç kere anlatmaya daha da sinirlendim😅 sürekli okuyorum zaten önemli olan süt üretimi
Ama burdan da aynı durumu yaşamış pozitif hikayeler duyunca içim rahatlıyor:))
Asyarslan göğsüm yok denecek kadar az. Çocuğa bile yanasamiyordum emzirmek için. Ama Bi sekilde emzirdim üzerine uzandığım bile oldu emsin die ilk zamanlar tabi sonra göğüslerim süt doldu. Rahatla emzirmeye başladım. Doğumdan sonra duş almak çok önemli sütun gelmesinde çok faydası var aklınızda bulunsun
Asyarslan gerçekten kucukmu. Ben sadece benimkiler ufak saniyorum. Bildigin 8 yasindaki kiz cocugu gibiyim hic bir destekli sudyeni bile doldurmuyorlar. Sadece ucu var desem abartmis olmam 😔 herkes memenin boyutuyla sut olup olmamasinin alakası yok diyor. Ama bu benim icimde okdar buyuk bi yara ki anlatsam kimse anlamaz..
Dogum yaptim o gun hastanede ameliyatli emzirmeye calisirken bile maf oldum cnku bebege erdiremiyordum bile. Memeyi tutupta cocugun agzina verme gibi bi olayim asla olmadı zaten tutacak bi memem yok. Cocugu iyice yaklastrip emmesini tutmasini sagliyordum. Koca gun koca gece bos memeyi emdi cok aglamaya baslayinca ebeler sagmami isteyip makina getrdiler ama bi damla bile cikmadı. Eve geldim dus aldım sıcak havlu koydum masaj yaptim yok yok gelmiyordu sut falan. 4 5 gun snra tsortum birden islandi sagdim hep ama hic cikmadi sutum. Bebegmde biberona alisti bidaha zorla tuttugu memei bile asla agzina almadi. Aylarca ugrastim hem insanların laflariyla hem emzirememin uzuntüsüyle. Cocuk doktorumuz neden emmiyor diye sordu. Dedim daha memeye gelir gelmez agliyor tutmuyor. Sen tutturamiyosundur ac ben sana gostericem dedi 1 aylik konttolünde kadindi doktorumuz o an esimde ordaydi hic okadr utanmamistim doktorun bi suratıma bakisi vardı asla unutamıyorum😔 sonuç olarak cocugum mamayla buyudu. Smdi bzde 2. Cocugu istiyoruz ve aklımda hep tek bi soru var ya yine süt gelmezse ya yine emziremezsem..
Asyarslan benimkiler de çok küçük . Hamilelikte de büyümedi şimdi de . Benim sütüm az yetmiyor ama onunla alakalı olduğunu sanmıyorum . Cunku annemin de böyleydi ben uzun süre emmişim kardeşim de öyle
taricat içimi ferahlattınız teşekkür ederim:) rabbim bana da nasip eder inşallah 🙏
Sonradan eski haline dönsünler ona razıyım😅
alonedark evet bebek tutmadıktan sonra büyük de olsa küçükde olsa bi önemi yok sanırım:) cevabınız için teşekkür ederim