• Muhabbet
  • Küçük göğüs sorunu📣🆘

alonedark evet bebek tutmadıktan sonra büyük de olsa küçükde olsa bi önemi yok sanırım:) cevabınız için teşekkür ederim

Oyuncakci teşekkür ederim aklımda olsun aynen:)
Yani küçük olunca emzirme pozisyonu da zor olur haliyle bakalım 🤔 😅

Gutmamy ay teşekkür ederim :) arada yaptırmayı düşünmüyor değilim aslında bakalım:)

1bbby inşallah çok teşekkür ederim:)
    Buradaki cevapları okuyunca içim rahatladı❤️

Mavisim20 bebeğiniz memeye ne güzel tutmuş aslında sezeryan mı olmuştunuz?ve hamileyken göğüslerinizde bi değişiklik olmadı mı büyüme vs ?
    İkinci bebeğiniz inşallah bol bol emer bol bol da sütünüz olur,hiç sıkmayın canınızı her bebek de aynı şey olacak diye bısey yok ❤️🌸
    Zahmet edip uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim bu arada:)

Asyarslan hamileyken de ne buyudu nede sertleşti hic bir degisiklik olmamisti herkes hamileyke goguslerim buyudu der dogum yapinca daha da buyudu der ama bnde hic maalesef olmadi öyle bi durum. Insallah ikinci cocukta yasamam bu yasadıklarimi.
      Emzirme danismanı tutmayı dusunuyorum 😁

Asyarslan Büyük göğüslülerin sütü cokmu oluyor sanıyorsun.Sütün göğüsün ölçüsüyle alakalı değil hormanla alakalı bişey.Zaten süt gögüste toplanmıyor.Bebek emdikce süt kanallarından akıp geliyor.oyuzden dert etme kuzum.Vücuttaki sut yapıcı hormonunun iyi çalışması gerekiyor sütün fazla olması için memenin büyük olması değil.

Asyarslan hamile olunca bile eski hali gibi olmuyir ki keza emzirirken de küçük kalmıyor süt olacağı için

Asyarslan benim göğüslerim büyük de ne oldu bebeğim 1-2 ay bile emmedi sağarak verdim süt azaldı bebeğim de mamaya alışınca içmedi küçük göğüs süt olmayacağı yada emzirmede sorun olacağı anlamına gelmiyor canım düşünme böyle şeyleri

Hepinize tek tek teşekkür ederim nasıl güzelsiniz❤️🌸

Asyarslan Benim memelerim büyük 90 bile küçük geliyor sütüm vardı emzirdim 20 ay boyunca ama çok değildi arada mama takviyesi yaptık. Ama çevremde ne kadar küçük memeli tanıdığım varsa hepsinin maşallah fazlasıyla sütü geldi. Sanılanın aksine bence küçük memelilerde daha fazla süt oluyor

Asyarslan dert etme canım küçük göğüs emzirmeye engel değil süt dolunca büyüyor zaten