Ddeniz sana yemin ederim ki bugün aklıma geldin ismini hatırlayamadım ve sen post açtın kalp kalbe karşıymış 🌸öncelikle bağırmandan başlim, büyük ihtimalle sinirini ve stresesini bağırarak atıyorsun, ama farkında değilsin bu şekilde Kendini yıpratıyorsun bende senin gibiydim ufak bi sinirlenmeyle bağırıp çağırıyordum, ama şunu fark ettim ki kendimi yıpratmaktan başka bişey yapmıyorum ve işin rezil olma kısmı da var konu komşuya gidiyordu sesim yüzyüze gelmiyordum onlarla bu yüzden, sinirini atmak için derin Bi nefes al ve balkona çık sakin olman gerektiğini düşün ve çocuğunu düşün onun bu bağırmayla etkilendiğini düşün, sonra banyoya git Bi güzel elini yüzünü yıka ve eğer ağlamak istiyorsan ağla tutma sakın içinde 🌸
Eşine gelicek olursam saygısız Bi insan onu artık umursamaman gerektiğini sana daha önce söylemiştim sanırım o yokmuş gibi davran, seni kaybettiğini anlamalı, sana boşan demiyorum çünkü boşanmıcaksın o yüzden bu teklifte bulunmadım,
Bi başka çare de oturup onunla konuşmak olmalı, diceksşn dinlemiyor senin gerçekten ciddi olduğunu hissetmeli ve görmeli o yüzden ondan uzaklaşıp çocuk dışında onunla Bi muhabbete ya da tartışmaya girme ki senin ondan soğuduğunu anlamalı sonra oturup istediğin konuşmayı yapabilirsin 🌸