ZRaporu Kuzulkurt izmir de iri iri koyuyorlar içine bir de ben küçük halde seviyorum. Bak uykuluk sevemedim bir de kokusundan yenmiyor. Yerinde yedim bir de Sütlüce’de.
Deleted14 Sexy_lady iyi geceler 💤 bebiş sallıyorum 😮💨 haftasonu planım sadece pazar günü pazara gitmek okadar 🤷🏻♀️😂
Sexy_lady Deleted14 ahahaha kız serpil bizim denizlide tek aktivite bu pazar günü pazara git hangi pazara gidiyorsun 😂😂😂
Gutmamy ZRaporu pek anlamadım ama olsun😂😂 ne kadar kokoreç orda? Vallah isterse bin TL olsun yine yerim😂😂🙈😋😋
ZRaporu Gutmamy yarım ekmeği 18 falan. Eskiden 7 liraya 3 çeyrek yediğim için koyuyor bana bu fiyatlar 😅😁
Sexy_lady deleted77 midye ağzıma sürmem hiç sevemedim 🙁 ama kokoreç falan bayılırım ama o da dışarıda yenecek gibi değil mi alt tarafı Bi bağırsak yarım ekmek 25 TL diyorlar yazık valla 😏
deleted77 Sexy_lady tam bir midye aşığıyım severim böyle şeyleri 🤩 fiyat olarak bilmem de Türkiye standartlarına göre herkes pahalı diyor tabi 🤷🏼♀️
Sexy_lady ZRaporu İstanbul u seviyorum ama epey oldu gitmeyeli hoş ben Denizli den pek çıkamadım evlendim evleneli sorunlarımız ne yazık ki hiç bitmediği için ailenin acil ekibi biziz çünki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ZRaporu deleted77 ufff turşu biberi 😍 yanında ayran ay ağzım sulandı ben 3 çeyrekten aşağı yemek yalnız 😋 öyle kalori falan diyeceksen baştan söyleyeyim de 🙈😁
Sexy_lady ZRaporu al işte ben şimdi gece gece neden bulayım kokoreçi Allah aşkına olacak iş mi bu şimdi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂
deleted77 ZRaporu şşş ne kalorisi konu kokoreç olunca sayısız iki yarım üst üste yemişliğim vardır 🙊 acı ya bayılırım bayılır 🤤 bu kadar övdüm yarın ilk işim koko yemek olacak 🤩
Sexy_lady Gutmamy evet ama Almanya ya gidip geliyorduk nişanlı iken evlendikten sonra fırsatımız olmadı maalesef🤩🤩
Kuzulkurt ZRaporu biz buzlu alıp mangalda yapıyoruz çok güzel oluyor, hani kendimize göre yaptığımız için güzel geliyor ☺️
Deleted14 Sexy_lady valla ya 🤦🏻♀️ Bağbaşında pazar pazarına gidiyorum sen ? Hiçbişey yok ki yapılcak Denizli’de aşırı sıkıcı
ZRaporu Kuzulkurt ben de bi ara evde sac tavada yapıyordum. Aynı lezzeti yakalıyordum valla tavayı en son ekmekle sünnetliyordum 😁
Sexy_lady Gutmamy seneye düşünüyoruz eşimin baba tarafı sülale olarak hepsi orda bazıları burada onlarda emekli olup geldiler 😊😊🤩Ben seviyorum orayı 😊😊
ZRaporu Sexy_lady ben geçen sirkeci ‘de yedim 18’di yarımı. Şimdi baktım internetten aynen daha pahalı iyi yemişim Gala’dan yedim. Oradan başka yerde yemiyorum zaten.