ZRaporu deleted77 ufff turşu biberi 😍 yanında ayran ay ağzım sulandı ben 3 çeyrekten aşağı yemek yalnız 😋 öyle kalori falan diyeceksen baştan söyleyeyim de 🙈😁
Sexy_lady ZRaporu al işte ben şimdi gece gece neden bulayım kokoreçi Allah aşkına olacak iş mi bu şimdi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂
deleted77 ZRaporu şşş ne kalorisi konu kokoreç olunca sayısız iki yarım üst üste yemişliğim vardır 🙊 acı ya bayılırım bayılır 🤤 bu kadar övdüm yarın ilk işim koko yemek olacak 🤩
Sexy_lady Gutmamy evet ama Almanya ya gidip geliyorduk nişanlı iken evlendikten sonra fırsatımız olmadı maalesef🤩🤩
ZRaporu Kuzulkurt izmir de iri iri koyuyorlar içine bir de ben küçük halde seviyorum. Bak uykuluk sevemedim bir de kokusundan yenmiyor. Yerinde yedim bir de Sütlüce’de.
Kuzulkurt ZRaporu biz buzlu alıp mangalda yapıyoruz çok güzel oluyor, hani kendimize göre yaptığımız için güzel geliyor ☺️
Sexy_lady Deleted14 ahahaha kız serpil bizim denizlide tek aktivite bu pazar günü pazara git hangi pazara gidiyorsun 😂😂😂
Deleted14 Sexy_lady valla ya 🤦🏻♀️ Bağbaşında pazar pazarına gidiyorum sen ? Hiçbişey yok ki yapılcak Denizli’de aşırı sıkıcı
ZRaporu Kuzulkurt ben de bi ara evde sac tavada yapıyordum. Aynı lezzeti yakalıyordum valla tavayı en son ekmekle sünnetliyordum 😁
ZRaporu Gutmamy yarım ekmeği 18 falan. Eskiden 7 liraya 3 çeyrek yediğim için koyuyor bana bu fiyatlar 😅😁
Sexy_lady Gutmamy seneye düşünüyoruz eşimin baba tarafı sülale olarak hepsi orda bazıları burada onlarda emekli olup geldiler 😊😊🤩Ben seviyorum orayı 😊😊
ZRaporu Sexy_lady ben geçen sirkeci ‘de yedim 18’di yarımı. Şimdi baktım internetten aynen daha pahalı iyi yemişim Gala’dan yedim. Oradan başka yerde yemiyorum zaten.
Sexy_lady ZRaporu amaaan merak edilecek bişi yok ki bildiğin beyaz toprak işte tırrrrttt 😂😂😂gezilecek Bi tane doğru düzgün yer yok seyir tepesi yaptılar anasını satayım mahalle gibi oldu gelen geçen orda 😂😂😂
Gutmamy Sexy_lady Inşallah 😍😍 Bende çok seviyom burayı 😊 Türkiye vatanimiz çok özlüyoruz çok zor cidden. Ama Türkiye’de yaşayamam çok farklı orası.
Kuzulkurt ZRaporu Tavada denemedik hiç yine alıp dondurucuya atalımda öyle denettiririm eşime 😂 bende ekmekle dipte kalanı sünnetlemeyi severim 🤤
Sexy_lady ZRaporu nah dışarıda yerim 1 kilo alırım 25 TL ye evde yapar patlayana kadar yerim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂