bireylulmeselesi doggy pozisyonu önerebilirim kesinlikle deneyin. Bende ilk 2 ay hiç bir şekilde ilişkiye giremedim çok zor aylardı ilk ilişkide de hamile kaldım oğluma, birkaç ay sonra 4 yaş olacak☺️ en son yaptığımızda 5 kez oldum, genellikle 3 4 kez olurum zaten🙈 ama sonunda bayılıyorum resmen. Pozisyonla tamamen olmasa da alakası olduğunu düşünüyorum. Bir doggy deneyin derim. Birde kasmayın kendinizi akışına bırakın anın tadını çıkarın ve ön sevişmeyi uzun tutun🌸
Vajinal orgazm
bireylulmeselesi ben en çok kucak pozisyonunda oluyorum eşimin kucaginda birbirimize dönük sekilde birde bacaklar omuzda denemeni tavsiye ederim
ZehrAras aynen kasınca zevkten çok zulüm olur zaten
Ariel yorumunuz için teşekkürler 🌺
Kbss şu bacak omuzayi hamile kalmak istediğim zaman denemiştim 🤭
Ben misyoner pozisyonunda vajinal orgazm oluyorum 1 kere olunca devamı geliyor
Guzellericinden sen nesin anasını sattığım orgazm kraliçesi falan mısın shdhhdehh
Mammy ön sevişme ile birlikte tabi ki sadece birliktelik o kadar sürmez 😂
Herhangibirkullanici olabilir 😂 şanslı kadınlardan biriyim 🤩
Ariel 5 kez nasıl oluyorsunuz tek bir ilişkide mi 🙈 benim 3. Zor oluyor valla aşırı yoruluyoruz 😂🙈
Guzellericinden evet tek ilişki de😅 uzun sürüyor biraz ve yeter artık diyorum yorulmak az kalır bayılıyorum 🙈
Guzellericinden ben zevk bile alamıyorum zevk alsam yeter ya sırtınız ne 🥺
Guzellericinden ulan bir buçuk saat nedir abi napiyonuz yani
Polyannacilik bir - bir buçuk saat çok değil ki . Zaten olması gereken süre . Ön sevişme uzun olunca kadın orgazm oluyor zaten .bir İki kere de birliktelik olunca tam normal 😂
Gzli23 dediğim gibi ön sevişme uzun tutulmalı . Yeterince hazır olduğunuzda birliktelik yaşanmalı 😊
Ariel benim bir - bir buçuk saat sevişme dediğimde napıyorsunuz o kadar demişler sizin de öyledir mutlaka 😅 5 kez orgazm olmak demek uzun bi süreyi kapsar 🙈
bireylulmeselesi hamile kaldinizmi peki 😄
Kbss 😂 evet ilk ay değil ama 2. Ay hamile kaldım
Guzellericinden genellikle süre okadar bizde de ama 2 saati bulduğumuzda oluyor bazen. zamanımız bolsa acele etmeyiz bizim en hızlı süremiz 40 dk civarıydı ve mecburi kısa tutmuştuk. Bende 5 dk içinde bitirenlere şaşırıyorum🙈
Guzellericinden 2. Mi hahahah ana biz bitmişiz be helal olsun bacım nediyim😂