Görümcemle bi sene once kavga ettik %100 benım haklı oldugum bır konu kendısı kabıl etmesede sonra konusmadık tartısmadan altı ay sonra esımle geldım kaynanama ama bana hosgeldın fılan demedı abisine etti suan yıne tek geldım yıne etmedı evim baska sehirde sımdı ben kaos cıkarsam haksızmıyım pıskın pıskın cocugıma yılışıyo anasına saygısı yoksa cocuguna olurmu yorumlaeınız beklıyorum
Yılansu problemi?
Bebeksiii kaos çıkarman gereken bi durum yok haklıyken haksız duruma düşme. Çocuğuna gelecek olursak ne kadar senin çocuğunsa onunda Abisinin çocuğu senin çocuğunu sevmiyor abisinin çocuğunu seviyor gülo öyle düşün ☺️
CilekliVotka sefkili çilekli votkam❤️🤓 iyi düşüncen için teskkür ederim sanırım cocugun yok ama o cocuk havadan dusmedı ben dogurdum catır catır 🤣🤣
Bebeksiii o seni görmezden geliyorsa sende onu görmezden gel
Deleted_1 yılansu favori kelimemdir yaz bi kenara aşko🤣iyilikten anlamıyolar bende kotulukmu yapsam doye dusunıyorum❤️🤣
dolapfaresi ben negatif ortamda duramıyorum daralıuorum 🤦🏻♀️Keske yapabılsem kendıme kızıuorum ben haklıyken bıle uzuluyorum nasıl ıcı raahat edıuo dıye
Bebeksiii demesin hoşgeldin ihtiyacın mı var? Takıl kendi kendine ne kaosu yaratıcan durduk yere huzursuzluk sebebi yaratmış olucaksın sana laf sokmamış bişey dememiş yani boşver git yat uyu😂
Bebeksiii aynı problemi yaşıyorum.. birebir .. ama gorumcem hosgeldın vs dedi demese de pek takmazdım .. sonucta ben onu çıkarmışım hayatımdan dese ne demese ne .. bence bosver
Ask_hosmus bak şimdi aşko hosgeldıne ıhtıyacım yok haklısın ama ınsan bu kadar nasıl yuzsuz olabılır o benı sınır edıyo zeytınyagı gıbı sureklı
bitterdelisi24 paralel evrende aynı gorumceyemı sahıbız kız yoksa 🤣allahım bıtek bende var sanıyodum🤣🤣
Deleted_1 allahım nazardan korusun hep boyle ıstemıstkm ama nasıpte yılansu varmıs
Bebeksiii yılansu ne demek 🤔
Angellove2010 TDK Ya yenı urettıgım kelımem aşko🤣🤣pelinsu değil yılansu
Bebeksiii onlardan heryerde var malesef :) ben mesela annesıyle tartıştım o araya girdi suan annesıyle konusuyorum ne de olsa büyüğüm esımın annesı ama onu sildim.. meraba meraba yani .. kimseye hakettınden fazla değer verme .. hosgeldın demedi mi ? Demesin…
Ama çocuğu karıştırma bırak cocıgunu sevsın oynasın halası .. sen kendını cek ne kadar agır olursan takmazsan o kadar degerlısın bu hayatta
Deleted_1 heryerde deme kız 🤣🤣🤓nazardan çatlarsın ortaya
Bebeksiii kız zeytinyağı kaliteli yağ, ayçiçek yağı de bari 😂 gerçi yağ çok kaliteli oldu, en iyisi muşamba de sonuçta muşamba suyun üstünde duruyo 🤪 keşke sen ona deseydin hoşbulduk diye
bitterdelisi24 ee aşko aynı ortamda nasıl duruyon nasıl davranıyon