Ask_hosmus Bebeksiii kız zeytinyağı kaliteli yağ, ayçiçek yağı de bari 😂 gerçi yağ çok kaliteli oldu, en iyisi muşamba de sonuçta muşamba suyun üstünde duruyo 🤪 keşke sen ona deseydin hoşbulduk diye
Bebeksiii Ask_hosmus kız var ya ağzından bal damlıyo muşamba tuttum bunu.hosbulduk desek ne yazar akıl yok🤣
bitterdelisi24 Bebeksiii göz goze asla gelmiyorum mesela bırsey dıyo yuzune bakmadan cevap verıyorum soguk davranıyorum mesafeli yani .. ama ıstedıgı gibi oynasın çocuğumla onda hıc sıkıntı yok cocuklar sevgıyle buyusun bızım ego savaşlarımız bitmez :))) o haklı bu haklı :)
Deleted_1 Esmerkiz yılansu yazmış ben yılan suyu anladım meraklandım yılan suyu ne diye baktım ki yanlış okumuşum 😂😂
Bebeksiii bitterdelisi24 senınke senle konusuyo bızde tek kelıme yok🤣🤣🤣bayılsa kaldırmam aman yerden soguk alsın der gecerım🤣
bitterdelisi24 Bebeksiii o kadar nefret etme be :) bosver kendıne de zarar .. bırak sal .. de iki kuruşluk ınsan de gec :)
1bbby Bebeksiii bende gorumcemle gorusmem. İste kadin samimi gelmedigi icin oglumu babasiyla gonderesim gelmiyo. Acikcasi kendide olsa cocugunun yaninda olmak ister biyere giderken. Bnle tartisir gider kardesinden özur diler.🤣🤣🤣 Ben hic bisey beklemiyorum zaten ondan. Yuzunu yuzum görmesin yeter. Ama sen yinede kaos cikarma🤭bosver buyukluk sende kalsin
1bbby Bebeksiii yook gorumcem. Benle kavga ediyo kardesinden ozur diliyo abla olarak. Bu nasil bi beyin ya.
sevismedenuyumayalim Bebeksiii e siz de onun olduğu ortamlara gitmeyin. Aynı şekil %100 haklı olduğum birşey yaşadık ağzımı açmadım ama katiyen bulunduğu ortama girmiyorum artık
Bebeksiii sevismedenuyumayalim canım nasıl gırmıyım o zaman kaynanama gelmemem lazım bekar evde halıyle aynı ortama gırıyorum evım baska ılde mecbur kalıyorum
Bebeksiii sevismedenuyumayalim aynı şehirde olma avantajı keske aynı sehır olsa sabah gelır takılır evıme donerdım o gelmeden
Bebeksiii bitterdelisi24 valla doğum yaptıktan sonra dedıkı agzıyla artık senı değıl bebeği kıskancam devamını anlatamaya gerek yok sanırım yaş;26 🤣🤣🤣🤣🤣