Kızlar kızım için ajansa basvurdum Perşembe günü bugun aradilar iste 5 kişi seçildi aralarında kızımda varmis 13 martta cekim olcakmis reklam yada katalog için istanbula gidilcekmis yol parasi onlara aitmis cekim icin 1500 ödeme yapılacakmış bize 2 yıl kadrolarinda olcakmis kızım beğenilirse dizilerede giricekmis birkereligine 200 lira odeme yapcakmisim kayit icin 3 bucuga kadar vaktim var kayıt yaptırırsam 5 te yönetmene çocukların resimlerini gösterip secicekmos persembe gunu sonuc icin arayacaklarmis sizce napayım güvenilir yermi?
Cast ajans
Blondie benimde duyduğum heryer para istiyo 250 ya da 300 civarı bişey kaybetmezsin bence ver yani belki güzel Bi dizi teklifi gelir kısçene😂
Blondie yusuf güney gün ajans var para istemiyor. Sadece foto çekimi için 50 lira alıyordu. Para isteyem ajanslar için iyi şeyler söylemiyorlar. Ben de çok para kaptırdım ajanslara oradan biliyorum. Genelde de uygun proje ile çekiyorlar. Sen bilirsin yine de ajansın adını arat google da. Hepsine cast ajans diyorlar ajansın adı ne?
- Düzenlendi
Blondie Para isteyen ajanslar genelde güvenilir olmuyor … İşinize karismak gibi olmasın tamamen iyi niyetimle söylüyorum , ben küçük yaşta bebek çocukların henüz daha büyüyüp kendi geleceği ile ilgili bir bireysel olarak seçim yapmadan ailenin onu bu medya platformuna vs atmasına karşıyım . Yani çok güzel birşey gibi görünebilir ama düşünsenize belki cocugunuz seçilecek çok ünlü olacak küçük yaşta ve büyüdüğünde bir süre sonra bundan rahatsız olabilir , keşke böyle bir hayatım olmasaydi bende her çocuk gibi normal bir şekilde okulumu okuyup o şekilde kendi meslek secimimi yapsaydım diye düşünüp bunalıma bile girebilir . Taninmaktan özgürce hareket edememekten rahatsız olabilir veya keşke daha standart orta sınıf bir hayatım olsaydı diye düşünebilir uzulebilir. Bunun tam tersi de olabilir tabii ama dediğim gibi bir çocuğun büyüyüp kendi yeteneklerine ve yonelimine göre meslek seçimi yapması hayatını kendi isteklerine göre sekillendirmesi bence daha doğru . Karar sizin yine de siz bilirsiniz
Ask_hosmus ya zaten bi şansımızı deneyelim dedik😂 simdi arastirdik guvenilir bilindik bir yermis
Blondie seçilmek değilde kızınız firma sunumuna uygun bulunmuş siz ajansa kayıt yaptrmadan firmaya çocuğu sunmuyorlar kayıt yapacaksınız sunacaklar seçilirse çekime filan çağırılacak. Bende p şekilde 3 yada 4 ay önce kaydettirdim kızımı 300 TL ödeme yaptk yıllık henüz bir çekim de veya bir yerde oynamadı. Yani ben 300 TL gözden çıkardm anı olsn kızıma istediğim için kayıt yaptırdım geçenlerde bir mama sandalyesi reklamı katalog çekimine seçildi ama biz gidemedik çekime. Genelde evet ajanslar para istemez diyorlar bende arkadaşmn yeğeni bu ajansa kayıtlı olduğu için kayıt yaptrmıştm. Yani 200 TLyi gözden çıkartıp kayıt yaptır bence nasip belli olmaz
TombulHatun evet bizde gözden çıkardık şansımızı deneyelim dedik bizimkide ya katalog ya reklam olucak Perşembe günü arayacaklar eğer olursa 13 martta istanbulda cekim olcakmis insallah olur bakalım en azından anı olur dedim :)
Blondie ya inşallah olur hayırlısıyla😂 benim kızı babamn bir arkadaşı kendi ajansına kayıt etmek istedi mesela onlar hiç ücret almıyorlar babam diyo ona da kayıt yapın nasıl olsa ücretsiz 😂😂
Blondie bizi kaç yerden çağırdılar para istemediler.Sizi çağırana güvenmeyin bu yol ile herkesten para koparıyorlar
KirmiziOjeli biz başvurduk onlar sadece 4 gun sonra mesaj attılar arama yapmadilar ben aradım konuştum
KirmiziOjeli biz başvurduk onlar sadece 4 gun sonra mesaj attılar arama yapmadilar ben aradım konuştum iste şansımızı deneyelim dedik