- Düzenlendi
Blondie Para isteyen ajanslar genelde güvenilir olmuyor … İşinize karismak gibi olmasın tamamen iyi niyetimle söylüyorum , ben küçük yaşta bebek çocukların henüz daha büyüyüp kendi geleceği ile ilgili bir bireysel olarak seçim yapmadan ailenin onu bu medya platformuna vs atmasına karşıyım . Yani çok güzel birşey gibi görünebilir ama düşünsenize belki cocugunuz seçilecek çok ünlü olacak küçük yaşta ve büyüdüğünde bir süre sonra bundan rahatsız olabilir , keşke böyle bir hayatım olmasaydi bende her çocuk gibi normal bir şekilde okulumu okuyup o şekilde kendi meslek secimimi yapsaydım diye düşünüp bunalıma bile girebilir . Taninmaktan özgürce hareket edememekten rahatsız olabilir veya keşke daha standart orta sınıf bir hayatım olsaydı diye düşünebilir uzulebilir. Bunun tam tersi de olabilir tabii ama dediğim gibi bir çocuğun büyüyüp kendi yeteneklerine ve yonelimine göre meslek seçimi yapması hayatını kendi isteklerine göre sekillendirmesi bence daha doğru . Karar sizin yine de siz bilirsiniz