Cast ajans
- Düzenlendi
TombulHatun yaptırsana kız en azindan birkerede olsa en azından anı kalır 😂 benim eşim izin vermedi ilk başta hayir dedi kızımı vermem onlarin eline iste kızımdan parami kazancam triplere girdi😂 sonra teyzesi aramis güvenilir iyi bir yer dedi tabi bilemem yine de ben guvenemiyom pek çünkü bu para alip sonra kayboluyorlar ya ondaj😂 teyzesi iste size kalmış demis kayit yaptirsanizda bir sorun olmaz dedi sonra ikna oldu bi sansimizi deneyelim dedik bizde😂
Blondie o zaman sıkıntı etme kuzum oluruna bırak, amaaan batan balık yan mı gider ne öyle Bi söz var işte anladın 😂😂
taricat valla ben görmedim Bi ünlünün çıkıpta keşke doktor olsaydım keşke öğretmen olsaydım diye😂 yedikleri önünde yemedikleri arkalarında, ayrıca ünlü oyuncu olup avukat olan, işletme okuyan çok ünlü var, ünlü olmak daha iyi para kazandırıyor diye o mesleği yapıyorlar, valla keşke annem gil beni ajansa yazsaydı da ünlü olsaydım 😂😂
Blondie işe başladm ya fırsat bulamadm onada götürücem 😂 ya ne para kazanıcaz sanki başrol ayrıca seçilsede bebek projeyi kabul edip etmemek sana kalmış. Anı kalsn bi tane bebelere 😂 en azndan derim kızım ajansa kayıtlıydn havan olsun 😂😂😂
Ask_hosmus aynen aynen milyarlar vermedim zaten😂 hayir 500 lira isteselerdi vermezdim zaten amann 😂
Ask_hosmus aynen öyle bende hic görmedim küçüklükten beri oynayan ünlü cok var hallerindende memnunlar😂 keske benide kaydetselermiste ünlü olsaymisim😂
TombulHatun yanii canım yoo aslında ünlude olsa devamda etsek buyuyene kadar kızım büyüdüğünde kendini kurtarır iste 😂
Blondie ay yok ünlü olmasn ben onun peşinde koşamam bizi aşar ünlü filan 😂😂😂😂
Blondie he yaa ne güzel 😂
TombulHatun ahahah 😂😂
Ask_hosmus bende basvurmustum daha onceden aramislardi cagirmislardi da gitmemistim😂
- Düzenlendi
Ask_hosmus bu sonradan ünlü olanlar için geçerli olabilir ama ben daha hayata gözlerini yeni açmış bir yavrunun böyle platformlarda olmasına karşıyım . Ayrıca ünlüleri sadece ekrana yansıtıldığı kadar görüp biliyoruz kendi iclerinde ne yaşıyorlar bilemeyiz herşey para değil bu hayatta sonuçta o ün ve paranın yükünü biz bilmiyoruz 🙃 Arda Kural mesela yükseldiği dönemlerde psikolojikmen battı ne hale geldi adam bu bile örnek gösterilebilir
Guvenilir ajanslar para tales etmez sadece Ajans kaydi icin fotograf cekiminden para alirlar o da 50-100 tl arasi birsey bide 1500 tl ucuk bir rakam hadi oldu diyelim size ne kadar ucret vericekler ki asla guvenemem bu tarz yerlere insallah paraniz cop olmaz. Layla sirin Ajans var eskiden orasi guvenilirdi ama onlarda artik isi cozmus para istiyorlar
bebelihayat kayıt için istiyorlar