Cast ajans
Blondie bizi kaç yerden çağırdılar para istemediler.Sizi çağırana güvenmeyin bu yol ile herkesten para koparıyorlar
KirmiziOjeli biz başvurduk onlar sadece 4 gun sonra mesaj attılar arama yapmadilar ben aradım konuştum
KirmiziOjeli biz başvurduk onlar sadece 4 gun sonra mesaj attılar arama yapmadilar ben aradım konuştum iste şansımızı deneyelim dedik
- Düzenlendi
TombulHatun yaptırsana kız en azindan birkerede olsa en azından anı kalır 😂 benim eşim izin vermedi ilk başta hayir dedi kızımı vermem onlarin eline iste kızımdan parami kazancam triplere girdi😂 sonra teyzesi aramis güvenilir iyi bir yer dedi tabi bilemem yine de ben guvenemiyom pek çünkü bu para alip sonra kayboluyorlar ya ondaj😂 teyzesi iste size kalmış demis kayit yaptirsanizda bir sorun olmaz dedi sonra ikna oldu bi sansimizi deneyelim dedik bizde😂
Blondie o zaman sıkıntı etme kuzum oluruna bırak, amaaan batan balık yan mı gider ne öyle Bi söz var işte anladın 😂😂
taricat valla ben görmedim Bi ünlünün çıkıpta keşke doktor olsaydım keşke öğretmen olsaydım diye😂 yedikleri önünde yemedikleri arkalarında, ayrıca ünlü oyuncu olup avukat olan, işletme okuyan çok ünlü var, ünlü olmak daha iyi para kazandırıyor diye o mesleği yapıyorlar, valla keşke annem gil beni ajansa yazsaydı da ünlü olsaydım 😂😂
Blondie işe başladm ya fırsat bulamadm onada götürücem 😂 ya ne para kazanıcaz sanki başrol ayrıca seçilsede bebek projeyi kabul edip etmemek sana kalmış. Anı kalsn bi tane bebelere 😂 en azndan derim kızım ajansa kayıtlıydn havan olsun 😂😂😂
Ask_hosmus aynen aynen milyarlar vermedim zaten😂 hayir 500 lira isteselerdi vermezdim zaten amann 😂
Ask_hosmus aynen öyle bende hic görmedim küçüklükten beri oynayan ünlü cok var hallerindende memnunlar😂 keske benide kaydetselermiste ünlü olsaymisim😂
TombulHatun yanii canım yoo aslında ünlude olsa devamda etsek buyuyene kadar kızım büyüdüğünde kendini kurtarır iste 😂
Blondie ay yok ünlü olmasn ben onun peşinde koşamam bizi aşar ünlü filan 😂😂😂😂
Blondie he yaa ne güzel 😂
TombulHatun ahahah 😂😂
Ask_hosmus bende basvurmustum daha onceden aramislardi cagirmislardi da gitmemistim😂