TombulHatun ketenprenses bildiğüm kadarıyla o kabız yapmaz canım aksine sindirim sistemini düzenler benimde kabızlığa çok iyi gelmişti
Kelebeekk TombulHatun gece yarım limon 1 tatlı kaşığı pulbiber 3 yemek kaşığı yoğurt yedim şimdi dukan birası içiyorum ayy
TombulHatun Kelebeekk bende pulbiber yerine zerdeçalla yapıyordum diyetisyen bana pul biberin çok acı olması lazım ki metabolizmayı hızlandrsın demişti
Kelebeekk TombulHatun Queen_Mommm Papatyagelin01 Sanırım diyettesiniz diye size soruyorum kızlar akşama karnabahar yemeği ve bulgur pilavı yiyebilir miyim ben biraz da yağsız bol sumaklı salata
TombulHatun Kelebeekk yemeği susuz ye canm pilavıda 4 kaşık yanına ayrannyada yoğurt da ekle doyuruculuğu artsın
Queen_Mommm Kelebeekk yiyebilirsin canım ama susuz ye yemeği pilwvda 4 5 kaşık yanına ben 4 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum 1,5 dilimde tam buğday ekmeği çok güzel doyuruyor
Kelebeekk TombulHatun yemekleri susuz yerim normal hayatımda da yoğurt da eklerim ekmek yemiyorum zaten
Kelebeekk TombulHatun zerdeçalı bugün alacağım artık dün gittiğim markette bulamadım tek derdim basen umarım gider
TombulHatun Bir gün de brüksel lahanasını ortadan 2ye kes büyükse 4e kes bol baharat sarımsak rendele az zeytinyağı fırına ver üzerine yoğurt harika oluyor
Ozge49595 bittercikolata ah sorma 4hafta cok güzrl gidiyordum hatta fark bile vardı ama birden bırakınca gidenler geri gitti 2gün oldu yeniden baslayalı
bittercikolata Ozge49595 Yaaa, neyse tekrar başlamışsın en azından sevindim bebisim bırakma bu sefer lütfen 😍